Terug naar overzicht
Amac Schoolleidersevenement 2019

Amac Schoolleidersevenement 2019

Is jouw school klaar voor het curriculum van de toekomst?

Na alle enthousiaste reacties van de succesvolle vorige editie organiseert Amac Onderwijs op 19 november weer een nieuw schoolleidersevenement. Amac Onderwijs organiseert dit event exclusief voor schoolleiders uit het primair en voortgezet onderwijs.
Direct inschrijven

Verandermanagement rondom digitaal onderwijs

Tijdens het schoolleidersevenement staat verandermanagement rondom digitaal onderwijs op school centraal. Deze editie focussen wij ons extra op het curriculum van de toekomst. Voor welke opgaven en uitdagingen staat de school en wat is de beste en verstandigste wijze om hierop te anticiperen? Daarnaast staan we ook stil bij de vraag ’Waarom is dit nu allemaal belangrijk?’

Waar staat jouw school?

Met ons thema ‘Is jouw school klaar voor het curriculum van de toekomst?’ willen wij schoolleiders een spiegel voorhouden rondom de digitalisering van het onderwijs. Waar staat jouw school? Waar staat jouw team? Amac Onderwijs daagt de schoolleiders uit met sprekers die het nét wat anders doen. Vanuit een ideologie of geboren vanuit een noodzaak, of vanuit beide tegelijk.

Het nieuwe curriculum

Vanaf 2020 moeten scholen structureel aandacht hebben voor wetenschap & technologie. Dit is nodig omdat onze samenleving immers een steeds grotere kennis van wetenschap en technologie vraagt. Technologie vind je tegenwoordig overal om ons heen, en voor kinderen is dit de normaalste zaak van de wereld. Daarnaast is technologie tevens de grootste motor van onze economische welvaart.Meer informatie

Programma

Je bent van harte welkom in De Landgoederij vanaf 14:30 u. Het programma begint om 15:00 u .

vanaf 14:30

Inloop

15:00 - 15:30

Opening en welkomstwoord

15:30 - 16:30

Presentatie van Ruben Nieuwenhuis

16:30 - 16:45

Pauze

16:45 - 17:30

Hands-on sessie met Frank IJdema

17:30 - 18:00

Break

18:00 - 20:30

Diner-discussie met Sjef Drummen

20:30 - 21:00

Afsluiting

Inschrijven

Reserveer 19 november 2019 in jouw agenda en schrijf je in voor het Amac Schoolleidersevenement 2019!

De kosten voor het schoolleidersevenement bedragen € 125,- (excl. btw) per persoon.
Let op: er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Nu inschrijven

Sprekers

 • Ruben Nieuwenhuis

  Directeur bij TechConnect en bestuurslid bij Codam

  De eerste spreker tijdens het Amac Schoolleidersevenement is Ruben Nieuwenhuis. Vanuit zijn kennis en ervaring zal hij vertellen waarom wij aandacht moeten besteden aan digitaal onderwijs? Wat is hier de noodzaak van? Wat vraagt de toekomst van onze kinderen?
 • Frank IJdema

  Apple Professional Learning Specialist en Trainer & Consultant Amac Onderwijs

  Na een korte pauze neemt Frank IJdema je mee in praktische hands-on sessie. Wat kan je nu op jouw school doen? Waar kan je morgen al mee aan de slag? Hoe gaat dat in zijn werk? En wat heb je nodig om een toekomstbestendige school te zijn?
 • Sjef Drummen

  Schoolleider Niekée Roermond en oprichter Agora-onderwijs

  Na een kleine break gaan wij allen aan tafel voor het laatste onderdeel: de diner-discussie. Onder leiding van Sjef Drummen zullen wij gezamenlijk in discussie gaan aan de hand van diverse stellingen. Het is een prettige en ongedwongen manier om van elkaar te leren en nieuwe ideeën op te doen. Hoe krijg je jouw hele team mee? Hoe zorg je dat jouw school klaar is voor die toekomst? En hoe doen andere scholen dit?

Locatie

De Landgoederij - Camminghalaan 30, Bunnik

Routebeschrijving 

De Landgoederij in Bunnik

Het evenement vindt plaats in zaal De Hooiberg van De Landgoederij. De Landgoederij is gevestigd in een gerenoveerde boerderij, gelegen op een rustieke, groene locatie aan rivier de Kromme Rijn in Bunnik.

De Landgoederij beschikt over een eigen (gratis) parkeerterrein ook over twee laadpunten voor elektrische auto’s. Mocht je een speciaal dieet volgen of specifieke dieetwensen hebben, neem dan gerust contact met ons op.
Meer informatie