Terug naar overzicht

Satechi Bluetooth Wired Keyboard - Zilver

new
Zoom
  • Uitgebreide keyboard layout
  • Comfortabele toetsen
  • nclusief numeriek toetsenbord
Levertijd:
Direct afhalen: 1 winkel
€ 57,81

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Het Satechi Aluminium Wired Keyboard is een perfecte oplossing voor het uitbreiden van je Mac setup. Het toetsenbord beschikt over een uitgebreide layout met numeriek keypad en speciale functieknoppen (hotkeys) aan de bovenrand. Van pau... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Satechi Wired Keyboard - Zilver

Het Satechi Aluminium Wired Keyboard is een perfecte oplossing voor het uitbreiden van je Mac setup. Het toetsenbord beschikt over een uitgebreide layout met numeriek keypad en speciale functieknoppen (hotkeys) aan de bovenrand. Van pause naar play, het wisselen tussen applicaties of het aanpassen van de helderheid; met de functieknoppen creëer je extra gemak met een druk op de knop. De aanraakgevoelige 'scissor switch' toetsen zorgen dat je snel en precies kunt typen. Het aansluiten gaat net zo eenvoudig; sluit bijgeleverde USB-A kabel aan op de standaard USB poorten van de Mac en volg de instructies op het scherm.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode ST-AMWKS
Merk Satechi
Kleur Zilver
Model Wired Keyboard
Toetsindeling Nederlands (QWERTY)
Verbinding Bedraad
Voeding Via USB-A
Materiaal Aluminium, Hard kunststof
Afmetingen 48 x 17 x 3,5 cm
Gewicht 0,47 kg
In de doos Satechi Bluetooth Wired Keyboard
Systeemvereisten macOS 10.4 of later.
Service & garantie

Dit product heeft een fabrieksgarantie van 2 jaar. Amac geeft je daarnaast op nieuwe niet-Apple producten altijd twee jaar verkopersgarantie voor aankopen gedaan door consumenten, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Deze verkopersgarantie doet geen afbreuk aan de wettelijk geldende garantiebepalingen en is een minimum termijn.

Lees meer over de Amac garantie voorwaarden.