Terug naar overzicht

Sandisk USB-C - 64GB

new
Zoom
 • Symmetrisch ontwerp
 • Snelle overdracht
 • USB-C
Levertijd:
Direct afhalen: 1 winkel
€ 28,88

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

De SanDisk Ultra® USB Type-C™-flashdrive, die is ontworpen voor smartphones, tablets en computers die zijn uitgerust met de nieuwe USB Type-C™-poort2, is gemakkelijk aan te sluiten omdat altijd de juiste kant boven zit. Hoge USB 3.1-... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Sandisk USB-C

De SanDisk Ultra® USB Type-C™-flashdrive, die is ontworpen voor smartphones, tablets en computers die zijn uitgerust met de nieuwe USB Type-C™-poort2, is gemakkelijk aan te sluiten omdat altijd de juiste kant boven zit. Hoge USB 3.1-snelheden tot 150 MB/s1 stellen jou in staat snel foto's, video's, muzieknummers en andere bestanden over te dragen. De superdunne SanDisk Ultra® USB Type-C™-flashdrive is speciaal ontworpen voor apparaten van de volgende generatie met de nieuwe USB Type-C-poort. De omkeerbare connector heeft een uniform ontwerp, zodat de juiste kant altijd boven is.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode SDCZ450-064G-G46
Merk SanDisk
Opslag 64GB flash opslag
Maximale leessnelheid tot 150 MB/s
Maximale schrijfsnelheid tot 150 MB/s
Functies
  - Snelle USB 3.1-prestaties tot 130 MB/s waardoor je minder tijd kwijt bent aan wachten bij het overdragen van uw foto's, video's, muzieknummers en andere bestanden tussen apparaten. Maakt ruimte vrij op jouw smartphone of tablet.
  - Achterwaarts compatibel met USB 2.0, zodat je deze kunt aansluiten op elke gewenste USB 3.0- of 2.0-poort.
  - De omkeerbare connector heeft een uniform ontwerp, zodat de juiste kant altijd boven is. Hierdoor gaat het insteken snel en gemakkelijk.
  - De superdunne SanDisk Ultra® USB Type-C™-flashdrive is speciaal ontworpen voor apparaten van de volgende generatie met de nieuwe USB Type-C-poort.
Afmetingen 0,83 x 10,1 x 15,2 cm
Gewicht 18,72 gram
Geschikt voor Alle apparaten met USB-C aansluiting