Terug naar overzicht

Sandisk USB-C - 32GB

new
Zoom
 • Symmetrisch ontwerp
 • Snelle overdracht
 • USB-C
Levertijd:
Direct afhalen: 1 winkel
€ 20,62

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

De SanDisk Ultra® USB Type-C™-flashdrive, die is ontworpen voor smartphones, tablets en computers die zijn uitgerust met de nieuwe USB Type-C™-poort2, is gemakkelijk aan te sluiten omdat altijd de juiste kant boven zit. Hoge USB 3.1-... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Sandisk USB-C

De SanDisk Ultra® USB Type-C™-flashdrive, die is ontworpen voor smartphones, tablets en computers die zijn uitgerust met de nieuwe USB Type-C™-poort2, is gemakkelijk aan te sluiten omdat altijd de juiste kant boven zit. Hoge USB 3.1-snelheden tot 150 MB/s1 stellen jou in staat snel foto's, video's, muzieknummers en andere bestanden over te dragen. De superdunne SanDisk Ultra® USB Type-C™-flashdrive is speciaal ontworpen voor apparaten van de volgende generatie met de nieuwe USB Type-C-poort. De omkeerbare connector heeft een uniform ontwerp, zodat de juiste kant altijd boven is.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode SDCZ450-032G-G46
Merk SanDisk
Opslag 32GB flash opslag
Maximale leessnelheid tot 150 MB/s
Maximale schrijfsnelheid tot 150 MB/s
Functies
  Snelle USB 3.1-prestaties tot 130 MB/s waardoor je minder tijd kwijt bent aan wachten bij het overdragen van uw foto's, video's, muzieknummers en andere bestanden tussen apparaten.
   Maakt ruimte vrij op jouw smartphone of tablet.
   Achterwaarts compatibel met USB 2.0, zodat je deze kunt aansluiten op elke gewenste USB 3.0- of 2.0-poort.
   De omkeerbare connector heeft een uniform ontwerp, zodat de juiste kant altijd boven is. Hierdoor gaat het insteken snel en gemakkelijk.
   De superdunne SanDisk Ultra® USB Type-C™-flashdrive is speciaal ontworpen voor apparaten van de volgende generatie met de nieuwe USB Type-C-poort.
Geschikt voor Alle apparaten met USB-C aansluiting