Terug naar overzicht
Quickscan overzicht

Amac Quick Scan

Amac EducatieWat is een Quick Scan?
Wij helpen u graag om de huidige situatie én ambitie binnen uw onderwijsorganisatie op gebied van digitaal onderwijs zichtbaar te maken. Om dit te doen, heeft Amac Educatie de Quick Scan ontwikkeld. Wilt u meer weten of erachter komen waar uw ambitie binnen uw onderwijsorganisatie ligt?
Lees meer
Amac Educatie5 Dimensies van Onderwijs
De Quick Scan geeft inzicht in uw huidige situatie en ambitie in het digitale onderwijs. De weg hiernaartoe verloopt in 5 stappen, die wij ‘Dimensies’ noemen. De Quick Scan plaatst uw onderwijsinstelling n.a.v. de antwoorden van uw docenten, management en ICT’ers in de dimensies behorende bij uw huidige situatie en ambitie.
Lees meer
Amac Educatie9 Elementen
Het inzetten van digitale leermiddelen vraagt om meer dan alleen de aanschaf van een leermiddel. Zeker als het gaat om het creëren van onderwijskundige meerwaarde. Amac Educatie heeft 9 verschillende elementen gedefinieerd, die een bijdrage kunnen leveren bij de implementatie van digitaal onderwijs.
Lees meer
Amac EducatieResultaat
De Quick Scan levert een rapport met advies en aanbevelingen. Dit rapport bevat alle diensten en producten die helpen om de implementatie van het digitale onderwijs te verbeteren en uiteindelijk het onderwijs is het geheel.
Lees meer