Terug naar overzicht

Visie en missie

Amac Educatie heeft ruim 20 jaar ervaring en is dé eigentijdse en vooruitstrevende partner in succesvol gepersonaliseerd en digitaal onderwijs. We bieden oplossingen, advies en ondersteuning aan onderwijsinstellingen die gaan werken met Mac, iPad of iPhone.

Bij Amac Educatie willen we daadwerkelijk een bijdrage leveren aan kwaliteit in het onderwijs. We zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe didactische en technologische mogelijkheden om de talenten van de individuele leerling te ontwikkelen en gepersonaliseerd leren mogelijk te maken. Dit doen we met onze deskundige collega’s die jarenlang ervaring in het onderwijs hebben.

Met de innovatieve en intuïtieve technologie van Apple hebben we de meest krachtige oplossingen voor gepersonaliseerd digitaal onderwijs in handen. Via deskundige training en begeleiding bij de invoering van het digitale curriculum en het verzorgen van complete technologische oplossingen, zorgen wij dat leraren zich volledig kunnen richten op de essentie van educatie: de ontwikkeling van de leerling. Naast leraren worden ook management en ICT’ers betrokken in het trainings- en begeleidingstraject.