Terug naar overzicht
Webshop op maat

Webshop op maat

Om iPad en Mac zo effectief mogelijk te distribueren onder leerlingen, maar tegelijkertijd de onderwijsinstelling zoveel mogelijk te ontzorgen, richt Amac Educatie sinds enkele jaren webshops op maat in. Deze webshops bieden de ouders/verzorgers de gelegenheid om in een bekende omgeving een iPad of Mac, met de benodigde accessoires aan te schaffen. De webshop wordt volledig in de stijl van uw onderwijsinstelling gemaakt, met het juiste logo en tekstuele invulling. 

Via een wizard wordt de ouder/verzorger door de webshop geleid. Uw onderwijsinstelling bepaalt de beschikbare mogelijkheden, evenals de achterliggende accessoires en diensten.

Amac geeft de ouders/verzorgers die middels de door Amac ingerichte webshop een device bestellen 2 jaar garantie bij de aankoop van een iPad. De garantie dekt de onderdelen en arbeidskosten voor het herstellen van een defect apparaat indien deze defecten onder de garantie regeling vallen. Aan deze 2 jaar garantie zijn geen kosten verbonden.

Deze garantieregeling op deze Apple producten wordt toegepast in alle 50 Amac Stores en in de webshop. Kopen bij Amac betekent daarom 2 jaar garantie lang zonder zorgen gebruik maken van de Mac, iPad, iPhone, iPod of Apple Watch.

U heeft al een volledig ingerichte webshop voor €995,-.

Neem contact op Download meer informatie