Terug naar overzicht
iPad in de klas

iPad in de klas

iPad is ontworpen als persoonlijk apparaat. iPad in de klas is zodoende een uniek hulpmiddel waarmee u nieuwe ideeën en lesmethoden aan uw klas kunt toevoegen.

Met ingebouwde functies en apps, kan iPad alles zijn wat u op school nodig heeft. Van een muziekinstrument tot een canvas van kunst, tot een compleet videoproductie-pakket of een interactief leerboek. iPad brengt uw lessen tot leven! Het biedt kansen om te variëren in didactische werkvormen en een iPad in de klas brengt gepersonaliseerd leren dichtbij. De leerlingen kunnen hun iPad in de klas aan hun eigen wensen aanpassen door materiaal als apps, muziek en foto’s toe te voegen.

Over de hele wereld gebruiken leerlingen, studenten, leraren en onderwijsinstellingen iPad in de klas voor praktijkgericht en intensiever onderwijs en om creativiteit te stimuleren.

Indrukwekkende resultaten

Amac Onderwijs is ervan overtuigd dat als scholen maar één apparaat voor leerlingen kunnen kopen, ze het beste kunnen kiezen voor het meest veelzijdige apparaat. Niet het apparaat dat het goedkoopst is. Een iPad in de klas is het meest veelzijdige apparaat voor leerlingen én leraar. Het biedt de mogelijkheid om lesmateriaal te maken en te gebruiken én om samen te werken.

Het gebruik van de iPad van Apple biedt vele nieuwe mogelijkheden voor het onderwijs en levert vaak indrukwekkende resultaten op. Scholen, die iPad in de klas gebruiken, zien verbetering op de volgende punten:

  • Betere leerprestaties;
  • Grotere betrokkenheid en motivatie;
  • Hogere kostenbesparingen en efficiënter gebruik van middelen;
  • Geïntegreerde focus op kwaliteit en ontwerp van materiaal.

Amac biedt oplossingen en vaardigheden die inspelen op de doelstellingen, en educatieve en technische behoeften van de school. Ons streven is een gestroomlijnde en geslaagde implementatie voor onderwijsinstellingen gewaarborgd is.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van iPad in de klas? Neem dan contact op met Amac Onderwijs via telefoonnummer 088 - 77 060 20 (lokaal tarief) of stuur een e-mail aan onderwijs@amac.nl

Neem contact op