Terug naar overzicht
De digitalisering van het onderwijs

De digitalisering van het onderwijs

Verander luisteren in ontdekken, interesse in verwondering en een doodgewone les in een spannende verkenningstocht. Met Apple-producten in de klas verandert het onderwijs. De lessen komen met beweging en geluid op een tastbare manier tot leven, van lezen tot programmeren.

Met hulp­middelen voor leerkrachten, bevindingen van collega’s en persoonlijke ondersteuning kunt u lesgeven op een manier die kinderen écht aanspreekt. Op deze manier tillen we de digitalisering van onderwijs naar een hoger niveau. En dat is meer dan alleen digitale content, maar juist ook verandering en uitbreiding van didactiek en werkvormen.

Amac Onderwijs begeleidt in de reis naar het digitaal onderwijs. Hierbij bepaalt de school het eindpunt en komen we samen tot de juiste oplossing voor uw school

Amac Onderwijs heeft ruim 20 jaar ervaring en is dé eigentijdse en vooruitstrevende partner in succesvol gepersonaliseerd en digitaal onderwijs. Met de innovatieve en intuïtieve technologie van Apple hebben we de meest krachtige oplossingen voor gepersonaliseerd digitaal onderwijs in handen. We bieden oplossingen, advies en ondersteuning aan onderwijsinstellingen die werken met Mac, iPad en/of iPhone.

De reis naar digitaal onderwijs

Het onderwijs verandert in hoog tempo en de digitale revolutie is in volle gang. Omdat het inzetten van digitale leermiddelen meer is dan alleen de aanschaf van een apparaat, heeft Amac Onderwijs de Quick Scan ontwikkeld. De Quick Scan levert een rapport met advies en aanbevelingen op. Dit rapport bevat alle diensten en producten die helpen om de implementatie van het digitale onderwijs te verbeteren en uiteindelijk het onderwijs in het geheel. De Quick Scan levert een grote bijdrage bij de succesvolle implementatie van digitaal onderwijs.

Quickscan

Amac Onderwijs begeleidt in de reis naar het digitaal onderwijs. Hierbij bepaalt de school het eindpunt en komen we samen tot de juiste oplossing voor uw school.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over Apple-apparaten in het onderwijs? Neem dan contact op met Amac Onderwijs via telefoonnummer 088 - 77 060 20 (lokaal tarief) of stuur een e-mail aan onderwijs@amac.nl

Neem contact op