Terug naar overzicht
Oplossingen Amac Educatie

Oplossingen

Amac OnderwijsWebshop op maat
Om iPad en Mac zo effectief mogelijk te distribueren onder leerlingen, maar tegelijkertijd de onderwijsinstelling zoveel mogelijk te ontzorgen, richt Amac Educatie sinds enkele jaren webshops op maat in. Deze webshops bieden de ouders/verzorgers de gelegenheid om in een bekende omgeving een iPad of Mac, met de benodigde accessoires aan te schaffen.
Lees meer
Amac OnderwijsQuickscan
Het onderwijs verandert in hoog tempo en de digitale revolutie is in volle gang. Omdat het inzetten van digitale leermiddelen meer is dan alleen de aanschaf van een leermiddel, heeft Amac Educatie 9 elementen gedefinieerd, die een bijdrage leveren bij de implementatie van digitaal onderwijs.
Lees meer
Amac OnderwijsDe digitalisering van het onderwijs
Verander luisteren in ontdekken, interesse in verwondering en een doodgewone les in een spannende verkenningstocht. Met Apple-producten in de klas verandert het onderwijs. De lessen komen met beweging en geluid op een tastbare manier tot leven, van lezen tot programmeren.
Lees meer
Amac OnderwijsMacBook in het onderwijs
Een MacBook in de klas draagt automatisch bij aan een boeiender, afwisselender en leuker onderwijs. De multimediale gebruiksmogelijkheden van een MacBook zijn een verrijking van uw onderwijsaanbod.
Lees meer
Amac OnderwijsiPad in de klas
iPad is ontworpen als persoonlijk apparaat. iPad in de klas is zodoende een uniek hulpmiddel waarmee u nieuwe ideeën en lesmethoden aan uw klas kunt toevoegen.
Lees meer