Terug naar overzicht
Voortgezet Onderwijs

Voortgezet Onderwijs

Zowel leerlingen als leraren in het voortgezet onderwijs werken graag met de iPad. Het grote aantal educatieve apps en de interactieve manier van leren maakt geheel nieuwe methoden mogelijk. Niet langer dragen de kinderen een zware tas met boeken op de rug, één lichte iPad biedt toegang tot meer informatie dan een tas vol boeken bij elkaar!

Leerlingen werken in hun eigen tempo, nemen de lesstof op nieuwe manieren tot zich (bijvoorbeeld aan de hand van filmpjes, websites en digitale boeken) en werken eenvoudiger samen. Als docent bent u niet langer afhankelijk van verouderde studieboeken, maar heeft u direct toegang tot duizenden educatieve apps en webgebaseerde tools die helemaal up-to-date zijn.

Totaalpakket

Amac Educatie ondersteunt bij de succesvolle implementatie van gedigitaliseerd onderwijs. Daar komt veel meer bij kijken dan alleen het leveren van de iPad. Zo biedt Amac Educatie o.a. trainingen, ondersteuning bij het ontwikkelen van een krachtige missie en visie en helpt onze curriculum specialist u bij het ontwikkelen van uw eigen content.