Terug naar overzicht

Native Union Stow Lite organizer - leigrijs

Zoom
  • Berg kabels en adapters op
  • Tegen krassen en stoten
  • Gemaakt van stof en leer
  • Verschillende opbergvakken
Levertijd:
€ 24,75

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Neem de organizer van Native Union overal mee naartoe voor jouw losse kabels, adapters en andere technische benodigdheden. De organizer heeft een gevoerde binnenkant en een buitenvak met snelle toegang voor het opbergen van belangrijke it... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Native Union Stow Lite organizer - leigrijs

Neem de organizer van Native Union overal mee naartoe voor jouw losse kabels, adapters en andere technische benodigdheden. De organizer heeft een gevoerde binnenkant en een buitenvak met snelle toegang voor het opbergen van belangrijke items. Zo neem je al jouw kabels mee in stijl! De tas heeft meerdere vakken en kabelstrips maken het de perfecte opslagoplossing voor al jouw accessoires.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode STOW-LT-ORG-GRY-V2
Merk Native Union
Model Pouch
Sluiting Rits
Kleur Zwart
Geschikt voor Kabels, adapters en andere kleine items
Materiaal Stof
In de doos Native Union Stow Lite organizer - leigrijs
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.