Terug naar overzicht

Native Union Belt Kevlar USB-C-naar-USB-C-kabel (100W / 2,4 meter) - roze

new
Zoom
 • Sterk en duurzaam
 • Snel opladen
 • Geen knopen
 • 2.4 meter
Levertijd:
€ 24,75

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Deze USB-C-naar-USB-C kabel van Native Union werkt met elke nieuwere MacBook of iPad en is ideaal om de batterij op te laden en je device te synchroniseren. De stevige en veelzijdige kabel is gevlochten en daardoor erg sterk en duurzaam. ... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Native Union Belt Kevlar USB-C-naar-USB-C-kabel (100W / 2,4 meter) - roze

Deze USB-C-naar-USB-C kabel van Native Union werkt met elke nieuwere MacBook of iPad en is ideaal om de batterij op te laden en je device te synchroniseren. De stevige en veelzijdige kabel is gevlochten en daardoor erg sterk en duurzaam. Het bandje van echt leer houdt de kabel op z’n plek en voorkomt knopen. Met de lengte van 2.4 meter heb je je device altijd bij de hand, zelfs als het aan de kabel zit. Lang aan de kabel zal je iPad nooit zitten, want deze oplaadkabel zorgt ervoor dat je devices snel opgeladen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode BELT-C-ROS-PRO-NP
Merk Native Union
Kleur Roze
Connectors
 • USB-C
 • Geschikt voor Al je devices met een USB-C-connector.
  Compatibiliteit

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


  Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.

  In de doos Native Union Belt Kevlar USB-C-naar-USB-C-kabel (100W / 2,4 meter) - roze