Terug naar overzicht

Elgato Eve Smoke

new
Zoom
 • Automatische meldingen
 • Verlichtingscenes
 • Automatische signalen
 • Homekit-compatible
 • Bediening via Elgato Eve app
Levertijd:
Direct afhalen: 20 winkels
€ 99,13

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Eve Smoke is het betrouwbare Homekit-accessoire dat meldingen doorgeeft als er sprake is hitte of rook. Het verbonden alarm geeft automatisch een melding door via jouw device zodat je je geen zorgen hoeft te maken. Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Elgato Eve Smoke

Eve Smoke is het betrouwbare Homekit-accessoire dat meldingen doorgeeft als er sprake is hitte of rook. Het verbonden alarm geeft automatisch een melding door via jouw device zodat je je geen zorgen hoeft te maken.

Altijd verbonden

Mocht je meerdere Eve Smoke’s aanschaffen herkennen deze meteen wanneer er rook of hitte gedetecteerd wordt. Als één signaal gegeven wordt krijgen de andere Eve Smoke’s hetzelfde signaal doorgestuurd. Daarnaast is het mogelijk om verlichtingscenes in te stellen zodat er een veilig pad gecreëerd wordt in jouw huis.

De Eve-producten van Elgato

Met Eve Door & Window weet je wanneer een deur of raam in huis open of dicht is. De Eve Motion is een bewegingssensor die andere HomeKit-accessoires of ingestelde scènes kan activeren op basis van beweging. Met Eve Energy kun je elk apparaat in huis aanzetten, simpelweg door je eigen stem te gebruiken en het te vragen aan Siri. Daarnaast kun je ook het energieverbruik van apparaten in huis bijhouden. Eve Room meet de luchtkwaliteit, temperatuur en vochtigheid in huis. Heb je het koud of warm? Met Eve Thermo regel je de perfecte en meest comfortabele temperatuur voor in huis. Daarnaast kun je de temperatuur aanpassen aan je dagelijkse routine. Wil je ook de buitentemperatuur weten? Eve Weather meet de temperatuur, vochtigheid en luchtdruk buiten.

Eve-producten instellen

Elk producten van de Eve-serie bedien je eenvoudig met de Elgato Eve-app. Vanuit deze app kun je alle producten van de Eve-serie in jouw huis bedienen. Heb je thuis al andere HomeKit-accessoires? Dan zie je deze ook in de app. Ook de ingestelde zones, kamers en andere HomeKit-instellingen vind je in de app. Ook het opstarten van een nieuw huis gaat razendsnel. Zet het desbetreffende product aan en zorg ervoor dat je iPhone of iPad in de buurt blijft, want de Eve-producten werken allemaal via bluetooth. Daarna gebruik je de HomeKit-code die zowel aan de binnenkant van de verpakking als op de producten zelf staat. Vervolgens wordt het Eve-product gekoppeld aan je HomeKit-systeem, waardoor je ze met je stem door middel van Siri kunt bedienen. Natuurlijk kun je ze ook via de app bedienen. Let op: de Elgato Eve-app is niet geschikt voor Apple Watch. Natuurlijk kun je de producten dan wel via Siri bedienen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode 10EAP1701
Merk Elgato
Type element Losse sensor
Bridge/basisstation Geen basisstation voor bediening thuis vereist.
Eigenschappen
 • Geeft een signaal bij detectie van rook of hitte
 • Meldingen doorsturen via Eve-app
 • Bediening op afstand
 • Te verbinden met meerdere Eve Smoke's
 • Domotica platform Apple Homekit
  Verbinding/protocol bluetooth 4.0
  Geschikt voor Alle Apple apparaten met iOS 11.3 of later
  Compatibiliteit
 • Andere Elgato Eve producten.
 • Werkt samen met HomeKit voor ongeëvenaard gebruiksgemak en geavanceerde beveiliging.
 • Knoppen en connectors N/B
  Bediening via Elgato Eve-app , Apple Homekit
  Ondersteunde apps Elgato Eve-app , Apple Homekit
  Afmetingen 11,6 x 4,9 cm
  Gewicht 0,25kg