Terug naar overzicht
MacBook Air inruilen

Inruil

Ruil uw oude Apple-product in voor korting op een nieuwe

Ontvang hoge inruilprijzen voor oude producten en laat privacygevoelige informatie veilig wissen. Maak gebruik van ons inruilprogramma.

Inruilprogramma

Bij Amac heeft u de mogelijkheid om, bij aanschaf van een nieuw apparaat, uw oude exemplaar in te leveren. Met ons inruilprogramma ontvangt u hoge kortingen bij aanschaf van een nieuwe MacBook. Werk vanaf nu op de nieuwste MacBook Air, terwijl uw oude volgens de Europese richtlijnen wordt gerecycled.

Voordelen van inruil

  • Hoge inruilprijzen voor uw oude producten
  • Veilig wissen van privacygevoelige informatie
  • Duurzame verwerking van uw oude producten
  • Verlaag de aanschafkosten van uw nieuwe producten

De Nieuwe Macbook Air

Met de introductie van de nieuwe MacBook Air is dít het moment om uw oude devices in te ruilen. Zo hoeft u deze niet zelf door te verkopen en ontvangt u de inruilwaarde als korting op uw nieuwe aanschaf.
Bekijk de nieuwe Macbook Air

Neem direct contact op met de adviseurs van Amac Zakelijk

Heeft u een ander Apple-apparaat?

Ook voor uw andere Apple-producten ontvangt u ook hoge inruilwaardes! Amac vertelt u graag wat de inruilwaarden voor uw producten zijn.

Combineer inruil met lease

U kunt ons inruilprogramma ook combineren met een aantrekkelijke lease-propositie, waardoor u de eerste 6 maanden** kosteloos kunt leasen. U kunt het inruilprogramma combineren met onze lease-propositie. Hiermee heeft u al een nieuwe MacBook Air vanaf ca. € 20,- per maand!***

Lees meer over Financiering


* De korting is afhankelijk van de restwaarde van uw oude product. Onze inruilactie met gegarandeerde inruilprijzen op MacBook, MacBook Air en MacBook Pro is alleen van toepassing op een werkend device, met normale gebruikersschade, op modellen van 2013 of jonger. Heeft u een ouder model? Neem dan contact met ons op.
** Aantal maanden ‘vrijstelling’ van lease betaling voor de nieuwe devices is afhankelijk van de hoogte van de inruil. De minimale besteding is € 5.000,- excl. btw. De berekening is op basis van 36 maanden Fair Market Value Lease.
*** Afhankelijk van waarde van het te ruilen device. De minimale besteding is € 5.000,- excl. btw. De berekening is op basis van 36 maanden Fair Market Value Lease.

Neem voor een definitieve prijsbepaling en voorwaarden contact met ons op via 088 - 77 060 20 of salessupport@amac.nl. Het voorstel is onder voorbehoud van kredietgoedkeuring. Apple Financial Services (AFS) is een handelsnaam van De Lage Landen Vendorlease B.V. AFS en andere tot De Lage Landen International B.V. behorende vennootschappen (DLL) zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid en nauwkeurigheid van deze informatie. De verstrekte gegevens mogen uitsluitend voor informatiedoeleinden worden gebruikt. Deze vertegenwoordigen geen aanbieding, mening, advies of aanbeveling. AFS behoudt zich het recht voor om de informatie te allen tijde geheel of gedeeltelijk te wijzigen.