Terug naar overzicht
Apple Financial Services

Apple Financial Services

De nieuwe iPad, nu nog betaalbaarder

We willen het beste voor het onderwijs, voor onze docenten en onze leerlingen. Op het gebied van gepersonaliseerd en gedigitaliseerd onderwijs willen we optimaal faciliteren. Apple-apparatuur in combinatie met Apple Financial Services maakt dit nu voor iedereen mogelijk. Een iPad voor €8,45 per maand en daarnaast een totale ontzorging dankzij Amac is nu realiteit. Amac Onderwijs biedt oplossingen en vaardigheden die inspelen op de doelstellingen en educatieve en technische behoeften van de school. Naast het leveren van Apple-apparatuur, kunt u bij Amac ook terecht voor trainingen, verzekeringen, reparaties en de beste onderwijskundige accessoires.

Wij streven naar een gestroomlijnde en geslaagde implementatie voor onderwijsinstellingen. Wij kijken graag naar de best passende oplossingen specifiek voor uw school.

Ontdek de mogenlijkheden van Apple Financial Services:


salessupport@amac.nl 088 - 77 060 20

Apple binnen uw organisatie

De behoefte ten aanzien van technologie is voor elke school anders. Dankzij Apple Financial Services kunt u uw financiële mogelijkheden koppelen aan de gewenste technologische investeringen binnen uw school. Met de apparaten van Apple binnen de schoolmuren verhoogt u niet alleen de productiviteit, creativiteit en tevredenheid van uw leerlingen en leraren. Ook versterkt u de interne bedrijfscultuur en het imago richting ouders.

Lease via Apple Financial Services

Uw organisatie kan elk moment gedurende de looptijd van de lease-overeenkomst Apple-apparatuur toevoegen en de lease-termijn verlengen wanneer daar behoefte aan is. Een duidelijk gespecificeerde betalingsstroom betekent dat uw school weet wat de technologie kosten tijdens de gefinancierde periode zullen zijn. Dat betekent minder verrassingen voor accountants en financiële afdelingen.

De voordelen van Apple Financial Services

  • Kwaliteit, nu voor iedereen bereikbaar;
  • Financiële ontzorging;
  • Een financiering die past bij de inzet van Apple-apparatuur in uw organisatie;
  • U houdt de Apple-apparatuur op uw school up-to-date;
  • Apple Financial Services betekent meer flexibiliteit.

Bij het implementeren van nieuwe technologie komt vaak meer kijken dan wordt verwacht. Amac gaat met u in gesprek en inventariseert uw daadwerkelijke behoeften, om vervolgens samen met u tot een totaaloplossing te komen.

Ontdek de mogenlijkheden van Apple Financial Services:


salessupport@amac.nl 088 - 77 060 20