Terug naar overzicht
Amac Educatie Diensten

Diensten

Wi-Fi
Bij gepersonaliseerd onderwijs is een gebruiksvriendelijk, veilig en betrouwbaar Wi-Fi netwerk essentieel. Bij veel onderwijsinstellingen hangt vrijwel de gehele ICT-infrastructuur af van een goed functionerende Wi-Fi verbinding. Toch zien wij regelmatig dat bij onderwijsinstellingen de Wi-Fi verbinding nog altijd niet klaar is voor gepersonaliseerd onderwijs. 
Meer informatie
Mobile Device Management
Bij de implementatie van iOS of Mac in het onderwijs wordt het beheer ervan al snel een complexe, tijdrovende bezigheid. Met behulp van een Mobile Device Management systeem (MDM) centraliseert u het beheer van alle iOS / Mac devices binnen uw onderwijsinstelling.
Meer informatie
Device Enrollment Program
Een Mobile Device Management (MDM) systeem zoals ZuluDesk biedt waanzinnige mogelijkheden met betrekking tot het beheer van de iPad binnen het onderwijs. Echter is een iPad bij het uitpakken niet direct gekoppeld aan een MDM systeem. Hiervoor moet normaliter een ICT-afdeling te pas komen die het device configureert voor het gebruik binnen uw onderwijsinstelling. Amac Educatie levert iPads die vanuit de doos direct worden verbonden met het MDM systeem van uw onderwijsinstelling en daardoor meteen in gebruik kunnen worden genomen door uw leerlingen.
Meer informatie
Volume Purchase Program
De kracht van iPad in het onderwijs ligt niet alleen in de hardware. De App Store biedt toegang tot de grootste collectie van mobiele apps ter wereld. Om de volledige potentie van de App Store te benutten kunt u binnen uw organisatie gebruik maken van het Volume Purchase Program (VPP). VPP geeft uw organisatie de gelegenheid om in één keer meerdere exemplaren van een app aan te schaffen. Dit geldt voor zowel gratis als betaalde apps.
Meer informatie
Ontzorging
Uiteraard gaat Amac ervan uit dat de apparatuur van uw leerlingen zonder problemen functioneert. Echter zit een ongeluk in een klein hoekje. Leerlingen stoten de iPad van tafel, de rugzak met daarin de MacBook valt op de grond of met de iPad in de tas stoot de leerling ergens tegenaan. Mochten er onverhoopt een probleem optreden, dan is het altijd fijn om iemand te kunnen bellen als u een vraag heeft over de werking ervan.
Meer informatie
Financiering
Regelmatig speelt het financiële aspect een bepalende rol bij de implementatie van digitaal onderwijs. Er komt vaak een hele investering aan te pas. Echter hoeft dit niet altijd zo te zijn.
Meer informatie