Terug naar overzicht

Decoded Lightning-naar-USB kabel 1,2m

Zoom

Met de Decoded Lightning naar USB kabel kun je razendsnel jouw iPhone, iPad of iPod met Lightning aansluiting opladen en synchroniseren. Deze kabel is de eerste Lightning kabel die een jasje van hoogwaardig leer heeft, wat een zeer luxe u... Lees meer

 • Opladen én synchroniseren
 • Bedekt met leer
 • Eenvoudig te ordenen
 • Nederlands design
Vanaf: € 28,88
Vanaf: € 28,88

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
Anderen kochten ook
Productinformatie

Decoded Lightning naar USB kabel 1,2m

Met de Decoded Lightning naar USB kabel kun je razendsnel jouw iPhone, iPad of iPod met Lightning aansluiting opladen en synchroniseren. Deze kabel is de eerste Lightning kabel die een jasje van hoogwaardig leer heeft, wat een zeer luxe uitstraling geeft. Daarnaast zal deze kabel niet snel in de knoop raken, dankzij het leren riempje waarmee je de kabel veilig bij elkaar houdt als je deze niet gebruikt.

Geen lege accu’s meer

Met een Decoded Lightning naar USB kabel recharge je de batterijen van iPhone, iPad en iPod met Lightning-connectors overal. Verbind de kabel met je Mac of pc via een vrije USB-poort om op te laden via het stopcontact.

Over Decoded

Decoded is een Nederlands merk (herkenbaar aan het subtiele vlaggetje) met als missie het creëren van gewaagde ontwerpen voor mensen die zich graag onderscheiden van de massa. Decoded producten kenmerken zich door de perfecte combinatie tussen fashion en functionaliteit en zijn gemaakt van de beste kwaliteit leder. Decoded staat voor Dutch Design, vakmanschap en unieke ontwerpen. Een ideale keuze voor je Apple producten.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode DLU1.2
Merk Decoded
Connectors
 • Lightning
 • USB
 • Lengte 1,20 meter
  Geschikt voor iPhone, iPad en iPod met Lightning Connector
  Toch liever een andere?