Terug naar overzicht

Handige onderwijs app: Tayasui Sketches School

Frank
dinsdag 30 oktober 2018
Door Frank
Met de introductie van de iPad 2018 is de Apple Pencil niet alleen meer voorbehouden aan de iPad Pro, maar kan je ook met een ‘gewone’ iPad aan de slag met de Apple Pencil.

Tayasui Sketches School

En wat is er nu leuker dan schrijven met een pen op je iPad? Juist, tekenen! Daarvoor zijn tal van apps beschikbaar, met elk zijn eigen specifieke mogelijkheden. Wij gaan voor Tayasui Sketches School. Vanwege de eenvoud en het gemak van deze app.

Sketches School biedt alles wat je nodig hebt, in een simpele interface.

De app beschikt over een uitgebreid assortiment aan gereedschappen als een potlood, fineliner, pen, penseel, kwast, spuitbus en liniaal. Kies het gereedschap van je voorkeur en tekenen maar! Door de drukgevoeligheid van de apple pencil kan je zelf bepalen hoe dik je lijnen moeten zijn. Begin bijvoorbeeld met een potloodschets en als je tevreden bent kan je deze verder ontwikkelen met de overige tools. Je voelt je binnen no-time een ware kunstenaar. Maak je een foutje? Geen nood, maak je laatste lijn ongedaan met een druk op de knop, of pak je ‘eraser’ erbij en gum je foutje weg.

Tayasui Sketches School

De basis app is gratis te downloaden. Wil je meer, dan is er een PRO versie. Met de pro versie kan je onder meer werken met ‘lagen’ en krijg je nog meer gereedschappen en krijgen de bestaande gereedschappen meer variaties.

Tekenen wordt met Sketches School op de iPad een feestje!

Tayasui Sketches School

Meer weten over deze app? Of wil je meer weten over de iPad in combinatie met een Apple Pencil. Neem contact op met Amac Onderwijs.

Blijf ook up-to-date!

Wilt u niets missen?

Frank
dinsdag 30 oktober 2018
Door Frank