Terug naar overzicht

Like to share ON TOUR

Jacco
vrijdag 30 september 2016
Door Jacco

Vanaf maandag 3 oktober wordt het evenement Like to share ON TOUR gehouden. In vijf steden in Nederland worden vijf dagen lang bezoekers enthousiast gemaakt over de mogelijkheden van digitaal onderwijs. De experts van Amac Educatie zijn ook deze editie weer aanwezig met een eigen informatiestand en geven op diverse tijden en locaties lezingen en workshops.

Like to share ON TOUR is een serie evenementen door het hele land waar tabletselectie- en gebruik in het onderwijs centraal staan. De bezoekers zijn beslissers uit het onderwijs, zoals docenten, IT-beheerder en management. De locaties zijn achtereenvolgens in Rotterdam, Utrecht, Eindhoven, Apeldoorn en Drachten. Tijdens de bijeenkomsten zijn er inhoudelijke presentaties over de inzet van technologie in het onderwijs. Daarnaast presenteren diverse aanbieders hun diensten hun oplossingen. Ook Amac Educatie is er te vinden met een eigen informatiestand waar we alle voordelen van het gebruik van iPads in het onderwijs kunnen laten zien aan de bezoekers.

“In een lezing over ‘21st Century Skills’ laten we zien hoe u meer rendement kan halen uit digitaal onderwijs”

Het Amac Educatie team, bestaande uit accountmanagers en een trainer, zijn aanwezig om vragen van mensen uit het onderwijs te beantwoorden. Op verschillende tijden en locaties verzorgen Marco Damen, Frank IJdema en Wilfried van Waterschoot diverse workshops en lezingen over uiteenlopende onderwerpen. In een lezing over ‘21st Century Skills’ laten we zien hoe u meer rendement kan halen uit digitaal onderwijs en het Amac Educatie team laat in de workshop ‘iPad & iOS’ zien hoe u meerdere apparaten beheert en up-to-date houdt.

Wilt u weten wat digitaal onderwijs voor u en uw organisatie kan betekenen? Bezoek dan de website van Like to share ON TOUR voor meer informatie. U kunt zich daar tevens aanmelden.

Jacco
vrijdag 30 september 2016
Door Jacco