Terug naar overzicht

Evenement Leren met Tablets

Ellen
woensdag 7 oktober 2015
Door Ellen

30 september werd in Eindhoven het evenement Leren met Tablets gehouden. De experts van Amac Educatie stonden met een eigen stand klaar om de deelnemers te informeren en enthousiasmeren over de mogelijkheden van digitaal onderwijs.

Leren met Tablets is een serie evenementen door het hele land waar tabletselectie- en gebruik in het onderwijs centraal staan. De bezoekers zijn beslissers uit het onderwijs, zoals docenten en management. In een grote ruimte op het industrieterrein Strijp-S konden zij terecht bij stands van aanbieders en specialisten van tablets, educatieve leermiddelen en randvoorwaardelijke diensten én apparatuur voor het onderwijsveld.

De bezoekers konden vooraf aangeven waar ze belangstelling voor hadden en welke vragen er leefden. Op basis daarvan ontvingen zij van de organisatie een programma, waarbij ze bij een aantal aanbieders en specialisten 20 minuten de tijd kregen voor een gesprek. Hierbij konden zij vragen stellen, inspiratie opdoen en kennismaken. Ook werden er in een grote zaal presentaties gegeven, waarbij iedereen aanwezig kon zijn.

Het Amac Educatie team, bestaande uit accountmanagers en een trainer, waren aanwezig om vragen van mensen uit het onderwijs te beantwoorden. Naast een stand beschikte Amac over een afsprakenkamer, waar ruimte was om één-op-één gesprekken te voeren. Het team voerde een hoop interessante gesprekken, zowel bij de stand als in de afsprakenkamer. Daarnaast heeft trainer Marco ook een mini-inspiratiesessie van twintig minuten gegeven in de grote zaal. Voor Amac was het ook een leerzame dag, aangezien zij bij een aantal aanbieders hun kennis konden updaten. We kijken terug op een zeer geslaagde dag!

Leren met Tablets

Leren met Tablets

Leren met Tablets

Ellen
woensdag 7 oktober 2015
Door Ellen