Terug naar overzicht

IPON 2016: 3 en 4 feburari

Louise
dinsdag 12 januari 2016
Door Louise

IPON 2016

IPON 2016 3 en 4 februari
Op woensdag 3 en donderdag 4 februari 2016 vindt, in de Jaarbeurs Utrecht, voor de achtste keer de IPON plaats. IPON is dé vakbeurs voor onderwijsinnovatie en ICT, met meer dan honderd workshops, interessante presentaties en inspirerende keynotes. Dit jaar staat IPON in het teken van gepersonaliseerd leren. 

Amac Educatie is beide dagen aanwezig op IPON met een vijftal inspiratiesessies. Deze worden gehouden in het eigen theater van Amac Educatie; het Groene Theater. Zorg dat u erbij bent.

10:45 – 11:30 uur
Beheer van iOS
Bij iOS apparaten in het onderwijs is het beheer minstens zo belangrijk als het gebruik ervan. Door krachtige Mobile Device Management (MDM) oplossingen is het onder andere mogelijk om digitaal pesten een halt toe te roepen en alle devices binnen de school centraal te beheren.

11:45 – 12:30 uur & 15:00 – 15:45 uur
Een ideale les met iPads in de klas
Een praktische en inspirerende sessie over de ideale les met het gebruik van de iPad. We laten zien hoe u in het onderwijs zo optimaal mogelijk gebruik kunt maken van de mogelijkheden die iPad te bieden heeft. Aan de hand van onze praktijkervaring als specialist in digitaal onderwijs geven we voorbeelden, tips en tools om het meeste uit de iPad te halen. 

14:00 – 14:45 uur
Leermiddelen en content op de iPad: waar staan we nu en wat zijn de mogelijkheden?
Tijdens deze sessie gaan we uitgebreid in op het ontwerpen en distribueren van uw eigen op maat gemaakte leermiddelen. Daarnaast geven we een overzicht van de grote educatieve uitgeverijen én de kleine partijen die met hun educatieve achtergrond bezig zijn met het creëren van digitale content. Neem vooral uw eigen iPad mee!

16:00 – 16:45 uur
Wi-Fi
Bij het gebruik van bijvoorbeeld de iPad in het onderwijs is een krachtige, stabiele Wi-Fi verbinding fundamenteel voor een succesvolle implementatie. Tijdens deze sessie laten wij zien welke uitdagingen men kan verwachten bij het installeren van een (grootschalige) Wi-Fi oplossing. Wij geven u de nieuwste informatie over snelheid, dekking, beheer en meer. 

Inschrijven
U kunt zich vanaf nu inschrijven voor de IPON. Na de registratie ontvangt u direct per e-mail een bevestiging met daarin uw toegangsbewijs. Print dit toegangsbewijs vervolgens uit. Na registratie kunt u zich inschrijven voor de inspiratiesessies van Amac Educatie.

 

Inschrijven

 

Louise
dinsdag 12 januari 2016
Door Louise