Terug naar overzicht

Ontwikkeling in onderwijs: Nieuwe trainingsgids online

Marco
dinsdag 9 mei 2017
Door Marco
Amac Onderwijs biedt oplossingen, advies en ondersteuning aan onderwijsinstellingen die werken met Mac, iPad en/of iPhone. We willen we daadwerkelijk een bijdrage leveren aan kwaliteit in het onderwijs.

Daarom zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe didactische en technologische mogelijkheden om de talenten van de individuele leerling te ontwikkelen en gepersonaliseerd leren mogelijk te maken. Dit doen we met onze deskundige collega’s die jarenlang ervaring in het onderwijs hebben.

Krachtige oplossingen

Met de innovatieve en intuïtieve technologie van Apple, hebben we de meest krachtige oplossingen voor gepersonaliseerd digitaal onderwijs in handen. Via deskundige training en begeleiding bij de invoering van het digitale curriculum en het verzorgen van complete technologische oplossingen, zorgen wij dat leraren zich volledig kunnen richten op de essentie van onderwijs: de ontwikkeling van de leerling. Naast leraren worden ook management en ICT-ers betrokken in het trainings- en begeleidingstraject.

Trainingsgids

Benieuwd welke trainingen en begeleiding wij u kunnen bieden? Wij stelden een trainingsgids samen met daarin duidelijke overzichten.

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze kennis en ervaring? Neem dan vrijblijvend contact op met ons onderwijsteam. Bel naar: 088 - 77 060 20 of stuur een e-mail.

Download de trainingsgidsNeem contact op

Marco
dinsdag 9 mei 2017
Door Marco