Terug naar overzicht

iOS 11 update-sessies

Frank
donderdag 22 juni 2017
Door Frank
Maandag 5 juni heeft Apple weer grote updates aangekondigd voor haar besturingssystemen. Komende herfst staat de release van iOS 11 gepland. Deze update belooft weer veel nieuwe mogelijkheden te bieden, ook voor het onderwijs.

Een sneak preview

Bestanden app - De nieuwe Bestanden app zorgt ervoor dat al uw bestanden op één locatie verzameld worden. Vanaf hier zijn ze te openen, organiseren of te doorzoeken.

Multitasken – Het wordt makkelijker om te multitasken. U kunt rechtstreeks vanuit het Dock een tweede app openen, waarna beide apps actief blijven in Split View en Slide Over.

Drag en drop – Binnen iOS 11 wordt het mogelijk om bestanden, teksten, afbeelding te ‘slepen’ van de ene naar de andere app.

iOS 11 training

Daarnaast wordt Siri beter, is er een nieuw Quicktype toetsenbord en wordt documenten scannen nog makkelijker.

Natuurlijk zitten er veel meer nieuwe features in iOS 11. We laten u graag zien welke en hoe deze een meerwaarde in uw onderwijs kunnen zijn. Hiervoor organiseren we in het begin van het volgende schooljaar update-sessies, waar we naast de nieuwe mogelijkheden ook reeds bestaande features toelichten. Zo kunt u in het nieuwe onderwijsjaar weer helemaal up-to-date van start!

Wilt u graag deelnemen aan een van de update-sessies? Mail dan een van onze trainers, dan houden zij u op de hoogte over de verdere details van deze sessies.

Neem contact met ons op

Wilt u gebruik maken van onze kennis en ervaring? Neem dan vrijblijvend contact op met ons onderwijsteam. Bel naar: 088 - 77 060 20 of stuur een e-mail.

Neem contact op

Frank
donderdag 22 juni 2017
Door Frank