Terug naar overzicht

Amac Educatie Seminar: Onderwijs in beeld

Louise
maandag 9 februari 2015
Door Louise

Amac Educatie Seminar in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid.

 

Speciaal voor onderwijsinstellingen organiseert Amac Onderwijs in beeld, een seminar over de digitale revolutie in het onderwijs. Een gratis evenement met inspirerende sprekers en interessante stands in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum op 24 en 25 maart 2015. Zorg dat u erbij bent.

Diverse sprekers vertellen meer over de digitale ontwikkelingen binnen het hedendaagse primair en voortgezet onderwijs. Ze geven een kijkje in de toekomst. Laat u inspireren door lezingen van onder andere Herman Rigter, Kees Versteeg, Claire Boonstra, Maurice de Hond / Hans Theeboom, Sjef Drummen en Peter van der Wel.

Het programma duurt van 09.30 uur tot 16.00 uur. Gedurende de dag ontvangt u koffie of thee en een geheel verzorgde lunch. Aansluitend is er een borrel in het grand café. Deelname aan het Amac Educatie Seminar is geheel gratis, maar zorg ervoor dat u zich op tijd inschrijft. Het aantal deelnemers is beperkt, vol=vol.

 


Amac
 is gecertificeerd als Apple Solution Expert Onderwijs en heeft zich de afgelopen jaren bewezen als deskundig aanbieder van technologische oplossingen voor het onderwijs. Door jarenlange ervaring heeft Amac inzicht in de problemen die scholen in de dagelijkse praktijk tegenkomen. Omdat bij Amac mensen werken die zelf jaren voor de klas hebben gestaan, weten zij als geen ander voor welke uitdagingen het onderwijs staat. Zij geven concrete en beproefde Apple-oplossingen voor goed onderwijs.

Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is een van de grootste audiovisuele archieven van Europa. Het unieke gebouw op het Media Park in Hilversum herbergt ruim 1 miljoen uur aan radio en televisie.

Beeld en Geluid museum waar het Seminar plaatsvindt

Adres
Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum
(Indien uw navigatiesysteem het (nieuwe) adres niet herkent, kunt u het vinden op Sumatralaan 45, 1217 GP.) 

Louise
maandag 9 februari 2015
Door Louise