Terug naar overzicht

Belkin videoadapter (USB-C) - zwart

new
Zoom
  • USB-C/multipoort video adapter met HDMI en meer
  • 4K-beeldweergave
  • Twee jaar garantie
Levertijd:
€ 49,55

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Sluit uw laptop of tablet aan op een HDMI-, VGA-, DisplayPort-, of DVI-beeldscherm met deze handige en gebruiksvriendelijke 4-poorts USB-C videoadapter. Hij ondersteunt kristalheldere beeldweergave via een vaste USB-C-kabel, waarmee het e... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Belkin videoadapter (USB-C) - zwart

SCHERM DELEN EENVOUDIG GEMAAKT

Sluit uw laptop of tablet aan op een HDMI-, VGA-, DisplayPort-, of DVI-beeldscherm met deze handige en gebruiksvriendelijke 4-poorts USB-C videoadapter. Hij ondersteunt kristalheldere beeldweergave via een vaste USB-C-kabel, waarmee het een ideale tool is voor presentaties op het werk, in het klaslokaal, en onderweg.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode AVC003btBK
Merk Belkin
Kleur Zwart
Geschikt voor Mac met USB-C aansluiting
In de doos USB-C-videoadapter
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.

Toch liever een andere?