Terug naar overzicht

Belkin USB-C-naar-HDMI-adapter met oplader (60W) - zwart

new
Zoom
 • HDMI- en oplaadadapter tot 60W
 • 4K-beeldweergave
 • Twee jaar garantie
Levertijd:
€ 33,02

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Sluit de USB-C®®/HDMI- en oplaadadapter aan op de USB-C-poort van uw laptop of tablet zodat u een HDMI-beeldscherm op uw laptop kunt aansluiten en uw apparaat kunt opladen via de USB-C-poort van de adapter. Het is een universele Plug-an... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Belkin USB-C-naar-HDMI-adapter met oplader (60W) - zwart

STROOM EN BEELD VIA ÉÉN ENKELE POORT

Sluit de USB-C®®/HDMI- en oplaadadapter aan op de USB-C-poort van uw laptop of tablet zodat u een HDMI-beeldscherm op uw laptop kunt aansluiten en uw apparaat kunt opladen via de USB-C-poort van de adapter. Het is een universele Plug-and-Play-adapter die werkt met zowel Mac- als Windows-laptops en andere USB-C-apparaten. De oplaadadapter is gemakkelijk mee te nemen waardoor hij ideaal is voor gebruik in klaslokalen en op conferenties en beurzen.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode AVC002btBK
Merk Belkin
Kleur Zwart
Geschikt voor
 • Mac met USB-C aansluiting
 • iPad met USB-C aansluiting
 • In de doos USB-C/HDMI- en oplaadadapter
  Service & garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


  Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.