Terug naar overzicht

Belkin USB-C-naar-Ethernet-adapter met oplader (60W) - zwart

new
Zoom
 • Netwerksnelheden tot wel 1000 Mbps
 • USB-C/Ethernet- en oplaadadapter met Power Delivery tot 60 W
 • Universele Plug-and-Play-adapter
Levertijd:
€ 33,02

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Met deze USB-C®/Ethernet- en oplaadadapter krijgt u via een gigabit Ethernet-poort toegang tot een snelle en betrouwbare internetverbinding en profiteert u tegelijkertijd van USB Power Delivery. Het is een universele Plug-and-Play-adapte... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Belkin USB-C-naar-Ethernet-adapter met oplader (60W) - zwart

ALLES VIA ÉÉN POORT

Met deze USB-C®/Ethernet- en oplaadadapter krijgt u via een gigabit Ethernet-poort toegang tot een snelle en betrouwbare internetverbinding en profiteert u tegelijkertijd van USB Power Delivery. Het is een universele Plug-and-Play-adapter die werkt met zowel Mac- als Windows-laptops en andere USB-C-apparaten.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode INC001btBK
Merk Belkin
Kleur Zwart
Compatibiliteit
 • Alle Macs met USB-C aansluiting
 • In de doos USB-C/Ethernet- en oplaadadapter
  Service & garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


  Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.