Terug naar overzicht

Belkin Smart LED Lightning-naar-USB-kabel (1,2 meter) - wit

new
Zoom
  • BOOST↑CHARGE™
  • Slimme led die van kleur verandert
  • Aluminium connectorbehuizing
  • Buitenkant van dubbel gevlochten nylon
Levertijd:
€ 24,75

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

Dankzij onze nieuwe slimme ledtechnologie ziet u in één oogopslag de laadstatus van uw iPhone. Een speciale printplaat met door Belkin ontwikkelde firmware staat in contact met de batterij van uw iPhone en zorgt ervoor dat de led groen ... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Belkin Smart LED Lightning-naar-USB-kabel (1,2 meter) - wit

Dankzij onze nieuwe slimme ledtechnologie ziet u in één oogopslag de laadstatus van uw iPhone. Een speciale printplaat met door Belkin ontwikkelde firmware staat in contact met de batterij van uw iPhone en zorgt ervoor dat de led groen of oranje is, afhankelijk van het laadniveau van uw apparaat. Een oranje lampje geeft aan dat uw iPhone aangesloten is en wordt opgeladen, een groen lampje betekent dat hij volledig is opgeladen. De kabel is MFi-gecertificeerd en voorzien van een universeel compatibele USB-A-connector voor het opladen van apparaten met tot 12 W bij gebruik van een wand- of autolader. Het is een iPhone-laadkabel met een dubbel gevlochten nylon buitenkant en connectors met een aluminium behuizing van vliegtuigkwaliteit. Hierdoor wordt slijtage voorkomen en blijft de kabel goed werken, ook bij dagelijks gebruik.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode CAA007bt04WH
Merk Belkin
Lengte 1.2m
Geschikt voor Alle apparaten met lightning aansluiting
Compatibiliteit Alle apparaten met een Lighting aansluiting
In de doos Slimme USB-A-kabel met Lightning-connector
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.