Terug naar overzicht

Belkin Boost Up Qi draadloos laadstandaard 10W met wandlader - Zwart

new
Zoom
 • Horizontaal en verticaal opladen
 • Incl. wandlader
 • Opladen met 10W vermogen
 • Anti-slip laadoppervlak
 • Voor hoesjes tot 3mm dik
 • Qi-gecertificeerde lader
€ 45,41

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

De snelst mogelijke laadoplossing voor apparaten met Qi-ondersteuning is nu beschikbaar. Leg jouw apparaat gemakkelijk tegen het platform zodat deze meteen begint met laden. De BOOST↑UP draadloze 10W-laadstandaard levert 10 watt, waardo... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Belkin Boost Up Qi draadloos laadstandaard 10W (2019) met wandlader

De snelst mogelijke laadoplossing voor apparaten met Qi-ondersteuning is nu beschikbaar. Leg jouw apparaat gemakkelijk tegen het platform zodat deze meteen begint met laden. De BOOST↑UP draadloze 10W-laadstandaard levert 10 watt, waardoor deze tot wel twee keer sneller oplaadt dan standaard 5W-laders, en laadt iPhone X, iPhone 8 en iPhone 8 Plus, Samsung-, LG- en Sony-toestellen en andere apparaten met Qi-ondersteuning optimaal op. Kies uit twee verschillende kleuren zodat je de meest passende kleur voor jouw interieur kunt kiezen.

Quick Charge 3.0-wandlader

De Quick Charge 3.0-wandlader en de bijbehorende kabel zorgen voor optimale stroomvoorziening van het draadloze laadstation. U kunt Quick Charge-apparaten ook rechtstreeks aansluiten op de wandlader, met behulp van de meegeleverde kabel, om ze van 0 tot 80% op te laden in slechts 35 minuten.

Doordachte vormgeving

Bij de 10W Qi lader heb je de mogelijkheid om jouw apparaat zowel horizontaal als verticaal op te laden. Je kunt jouw apparaat gewoon blijven gebruiken tijdens het opladen, zowel voor het bekijken van films als het surfen op het internet. Met iPhone X heb je zelfs de mogelijkheid om jouw iPhone te ontgrendelen met Face ID zonder dat je deze van de Qi lader hoeft te verwijderen.

Te gebruiken met hoesje

Je hoeft jouw apparaat niet uit zijn hoesje te halen. De BOOST↑UP draadloze 10W-laadstandaard is namelijk zo ontwikkeld dat hij bij gebruik van de meeste lichte kunststof hoesjes van tot 3 mm dik gewoon jouw apparaat oplaadt. Let op: Dit is niet van toepassing met metalen hoesjes.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode F7U083vfBLK
Merk Belkin
Kleur Zwart
In de doos
 • Belkin BOOST↑UP draadloze 10W-laadstandaard
 • USB-A/Micro-USB-kabel van 1,2 m
 • Netvoedingsadapter
 • Beknopte installatiehandleiding
 • Service & garantie

  Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


  Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.