Terug naar overzicht

Belkin InvisiGlass UltraCurve privacy-screenprotector iPhone SE (2020) / 8 / 7 / 6(s)

new
Zoom
  • Eenvoudige bevestiging
  • Voelt aan als glas
  • Zichtbare helderheid
Levertijd:
€ 37,15

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF

InvisiGlass Ultra is vervaardigd met behulp van de expertise van Corning® Incorporated op het gebied van specialistische glasproducten en is gemaakt van Accessory Glass 2 by Corning. Hiermee is een nieuwe standaard gezet in displaybesche... Lees meer

Anderen kochten ook
Productinformatie

Belkin InvisiGlass UltraCurve privacy-screenprotector iPhone SE (2020) / 8 / 7 / 6(s)

InvisiGlass Ultra is vervaardigd met behulp van de expertise van Corning® Incorporated op het gebied van specialistische glasproducten en is gemaakt van Accessory Glass 2 by Corning. Hiermee is een nieuwe standaard gezet in displaybescherming. InvisiGlass Ultra biedt een verbeterde krasbestendigheid en zorgt ervoor dat eventuele krassen minder zichtbaar zijn. Bovendien is het beter bestand tegen vallen dan screenprotectors van gehard glas of kunststof. En toch is dit speciale kristalheldere glas slechts 0,21 mm dik, waardoor de aanraakgevoeligheid van het touchscreen behouden blijft. Het enige verschil voor uw telefoon is dat deze beter beschermd wordt tegen beschadiging.

Nauwkeurige bevestiging

Nauwkeurig bevestigde screenprotectors bieden een betere bescherming voor uw smartphone. In de verpakking bevinden zich ook Easy Align-stickers of een Easy Align-frame voor nauwkeurige bevestiging. Hiermee kunt u de screenprotector zo nauwkeurig op het scherm aanbrengen dat u bijna niet ziet dat er iets op zit.

Let op: Deze screenprotector is om zelf aan te brengen op jouw iPhone. Wil je liever dat wij een screenprotector voor je aanbrengen? Lees er meer over op onze screenprotector pagina.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode OVA060zzBLK
Merk Belkin
Model Screenprotector
Sluiting Geen
Geschikt voor iPhone SE (2020) / 8 / 7 / 6(s)
Draadloos opladen N.v.t.
Materiaal Glas
In de doos Belkin InvisiGlass UltraCurve privacy-screenprotector iPhone SE (2020) / 8 / 7 / 6(s)
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van twee jaar. Amac biedt daarnaast op dit product standaard twee jaar consumentengarantie bij een niet-zakelijke aankoop, wanneer de fabrieksgarantie korter is dan deze termijn. Lees meer over Amac garantie.