Over Amac

Bij Amac Educatie willen we bijdragen aan kwaliteit in het onderwijs. We zijn daarom voortdurend op zoek naar nieuwe didactische en technologische mogelijkheden om de talenten van de individuele leerling te ontwikkelen en gepersonaliseerd leren mogelijk te maken.
Lees meer

Training

Via deskundige training en begeleiding bij de invoering van het digitale curriculum, zorgen wij dat leraren zich volledig kunnen richten op de essentie van educatie: de ontwikkeling van de leerling.
Lees meer

Waarom kiezen voor de iPad in de klas?

Als Apple Solution Expert onderwijs zijn wij overtuigd dat iPad hét apparaat voor het onderwijs is. Maar waarom zou je moeten kiezen voor een iPad? Wij zetten 6 redenen op een rijtje. 


Als Apple Solution Expert onderwijs zijn wij overtuigd dat iPad hét apparaat voor het onderwijs is. Maar waarom zou je moeten kiezen voor een iPad? Wij zetten 6 redenen op een rijtje. 


Webshop op maat

Samen met Amac Educatie is het mogelijk een webshop op maat te maken, waarbij de ouders/verzorgers de gelegenheid hebben om in een bekende omgeving een iPad of Mac met benodigde accessoires aan te schaffen.
Lees meer

Amac voorziet Basisschool Noorderlicht van iPads en Apple Pencils

“We zagen al vrij snel dat de iPad favoriet was en dat we daarmee mogelijkheden zagen in ons onderwijs.” Het Noorderlicht schaftte daarop een aantal iPads aan en begon op kleine schaal met de devices in het onderwijs. “Maar eigenlijk ging de groei daarna heel snel en organisch”. Frauke Donners, Directrice bij Basisschool Noorderlicht
Lees meer

Implementatie van 1000 iPads op het Griftland College

De “reis naar digitaal onderwijs” is een reis van lange adem. Om tot een optimale implementatie van Apple technologie in het onderwijs te komen is een duurzame samenwerking essentieel. Amac Onderwijs ondersteunt daarom het Griftland College bij de implementatie van 1000 iPads.

De weg naar digitaal onderwijs

Verander luisteren in ontdekken, interesse in verwondering en een doodgewone les in een spannende verkenningstocht. Met Apple-producten in de klas verandert het onderwijs. De lessen komen met beweging en geluid op een tastbare manier tot leven, van lezen tot programmeren. Amac Onderwijs heeft verschillende oplossingen om Apple in uw onderwijs te implementeren. Wij laten u graag in 90 seconden zien wat wij voor u kunnen betekenen.
Lees verder

Werk sneller met deze 3 toetscombinatie-tips

Onderwijs BlogToetsencombinaties op de Mac zijn heel handig omdat ze sneller werken dan je muis of trackpad, als je handen al aan het toetsenbord zitten. Maar wist je dat je een toetscombinatie kunt maken voor elk menu-item in je favoriete app? Je hebt de keus uit twee opties: maak een toetscombinatie speciaal voor één bepaalde app of een toetscombinatie die in elke app werkt. We vertellen je hier hoe je dat doet
Lees verder

MacBook in het onderwijs

Een MacBook in de klas draagt automatisch bij aan een boeiender, afwisselender en leuker onderwijs. De multimediale gebruiksmogelijkheden van een MacBook zijn een verrijking van uw onderwijsaanbod.
Lees meer

iPad in de klas

iPad is ontworpen als persoonlijk apparaat. iPad in de klas is zodoende een uniek hulpmiddel waarmee u nieuwe ideeën en lesmethoden aan uw klas kunt toevoegen.
Lees meer

Academy Digitaal Onderwijs

Alles over Apple in uw lespraktijk

Diensten

Amac Educatie biedt naast installatie en onderhoud van uw totaaloplossing ook diensten als een veilig netwerk, reparatie en financiering op maat. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze account managers voor meer informatie over de diensten die Amac Educatie aan uw onderwijsorganisatie kan leveren.
Lees meer

Amac Quick Scan

Wij helpen u graag om de huidige situatie én ambitie binnen uw onderwijsorganisatie op gebied van digitaal onderwijs zichtbaar te maken. Om dit te doen, heeft Amac Educatie de Quick Scan ontwikkeld. Wilt u meer weten of erachter komen waar uw ambitie binnen uw onderwijsorganisatie ligt?
Lees meer
Amac TV - Onderwijs Seminar 2019

Amac helpt je op weg

Onze accountmanagers helpen je graag bij Apple-oplossingen voor het onderwijs.

Laat je contactgegevens achter

* Verplichte velden