Terug naar overzicht

Nuki opener

new
Zoom
 • Op afstand te bedienen
 • Intercominstallaties worden slimmer
 • App bediening
Levertijd:
Direct afhalen: niet mogelijk
€ 99,95

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.
 • 2 jaar garantie* op Apple.
 • Op voorraad en voor 20:00 besteld?* Volgende dag in huis.
 • Gemakkelijk bestellen met of zonder account.
 • Flexibele betaalmethoden, betaal zoals jij wilt.
 • Thuiswinkel Waarborg Veilig betalen bij Amac

Betalen in termijnen
Bij Amac is het ook mogelijk om het totaalbedrag in termijnen voldoen. Het kopen op afbetaling regel je in een Amac Store. De medewerkers kunnen je voorzien van meer informatie en de betaling in termijnen voor je aanvragen.

De Nuki Opener maakt van jouw bestaande intercominstallatie een slimme deuropener en werd zo ontworpen dat je hem zelf in je woning kunt monteren. In combinatie met de Nuki Smart Lock ervaar je zo een geheel sleutelloze toegang vanaf de s... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Amac stores:
 • Direct je product afhalen
 • Je product eerst nog bekijken
 • Laat je uitgebreid informeren
 • Persoonlijk contact met jouw expert
Productinformatie

Nuki opener

De Nuki Opener maakt van jouw bestaande intercominstallatie een slimme deuropener en werd zo ontworpen dat je hem zelf in je woning kunt monteren. In combinatie met de Nuki Smart Lock ervaar je zo een geheel sleutelloze toegang vanaf de straat tot in je woning en profiteer je van een volledig afgestemd toegangssysteem.

Stuur je intercominstallatie aan met behulp van je smartphone

De Nuki Opener is een slimme oplossing om jouw bestaande intercom mee uit te breiden en deze via een app aan te sturen – natuurlijk ook onderweg! Met een druk op de knop van de Nuki Opener activeer je een bepaalde interval waarbinnen je de huisdeur kunt openen door simpelweg aan te bellen – helemaal zonder smartphone. De Nuki Opener werkt met vier AAA-batterijen, zodat er geen stroom aan het woningnetwerk wordt onttrokken. Er is geen sprake van elektriciteitsdiefstal en je kunt de Nuki Opener monteren zonder dat je daarvoor toestemming nodig hebt van de verhuurder.

Optimale oplossing voor verhuren op korte termijn

Voor verhuurders is de Nuki Opener een ideale én tijdbesparende aanvulling omdat het overhandigen van de sleutels voor vakantiehuizen nu wegvalt. Je gasten kunnen altijd zelf inchecken, waardoor jij je kunt ontspannen en je je geen zorgen meer hoeft te maken.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode NU012
Merk Nuki
Bridge/basisstation De Opener communiceert via Bluetooth (BLE). Omdat de Bluetooth-verbinding van je woning naar de voordeur van je flatgebouw meestal niet stabiel of helemaal niet beschikbaar is, raden wij je aan om de Opener alleen te gebruiken in combinatie met de Bridge, die verbonden is met je WLAN-netwerk. Je kan de Bridge ook gebruiken om de deur van je hoofdingang vanop afstand te openen.
Verbinding/protocol Bluetooth Low Energy
Geschikt voor Alle Nuki-producten zijn ontworpen om compatibel te zijn met elkaar. De Opener is daarom ook compatibel met het Keypad en de Fob, en de apparaten kunnen in de Nuki-app met elkaar worden verbonden. Vanwege de fysieke beperkingen van Bluetooth en de vaak grotere afstand tussen de voordeur en de intercom, kunnen we niet garanderen dat het ook op de juiste manier zal werken.
Bediening via Nuki-app
Ondersteunde apps Nuki-app
Voeding 4 AAA-batterijen (inbegrepen)
Afmetingen 70 x 70 x 22 mm
In de doos 1x Nuki Opener 1x Bevestigingsmateriaal 1x Schroevendraaier 4x AAA-batterijen 1x Instructies
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.

Omgevingsvereisten 10-40°C