Native Union PR/01

Native Union PR/01

EEN MUZIKAAL MEESTERWERK

Nu bestellen

Native Union PR/01

ZOALS GEEN ANDER

De Native Union PR/01 is ontworpen in samenwerking met audio-experts van La Boite concept. Het resultaat is een state-of-the-art speaker met uitgebreide verbindingsmogelijkheden, een prachtig ontwerp en uniek ontwikkeld geluidssysteem.

Bestel de PR/01
Native Union PR/01

TECHNOLOGISCH WONDER

In de PR/01 zitten twee speakers die speciaal voor dit systeem zijn ontwikkeld. Deze speakers zorgen voor een volwaardig stereogeluid en prachtige balans tussen de hoge en lagen tonen. Daarnaast kun je de lage tonen zelf instellen – zoals jij het wilt.

Native Union PR/01

TIJDLOOS ONTWERP

De PR/01 is gemaakt van hout, verfijnd textiel en brons gekleurd aluminium. Hierdoor is de PR/01 een indrukwekkende eye-catcher voor elk interieur. Kortom, de PR/01 is gemaakt om beluisterd én bekeken te worden.

Native Union PR/01

KLAAR VOOR DE TOEKOMST

Aan de binnenkant van de PR/01 vind je vier oplaadpoorten en meerdere aansluitmogelijkheden. Hiermee kun je jouw luisterervaring volledig naar eigen wens aanpassen. Met ondersteuning voor huidige én toekomstige technologie ben jij klaar voor de toekomst.

Native Union PR/01

DRAADLOOS LADEN

Naast de vele aansluitmogelijkheden op de PR/01 kun je natuurlijk ook al jouw devices opladen. Daarbij biedt de PR/01 zelfs de mogelijkheid om jouw device draadloos op te laden. Leg jouw device bovenop de PR/01 en je hoeft nergens meer over na te denken.*

NATIVE UNION PR/01

LAAT JE INSPIREREN

Wil je meer weten over de Native Union PR/01 of wil je deze in het echt bewonderen? Je kunt de PR/01 beluisteren in onze flagship store aan de Lijnbaan in Rotterdam. Ben je al meteen verkocht? Bestel hem dan direct op amac.nl.

PR/01 Nu bestellen

* Draadloze lader niet standaard meegeleverd. Draadloos laden is alleen mogelijk als jouw device Qi-ondersteuning heeft.