Terug naar overzicht

Wahoo

Wahoo

Wahoo

Of je nu graag gaat hardlopen, fietsen of de ultieme workout in de sportschool doet, met een product van Wahoo behaal je nog betere resultaten. Zo wordt je hartslag, calorieverbruik, tijd, afstand en snelheid bijgehouden. En dat allemaal in combinatie met jouw telefoon.

Vind jouw Wahoo bij Amac

Bij Amac koop je jouw Wahoo sportproduct. De Wahoo TICKR X is te gebruiken bij elke workout. Hij meet jouw hartslag, calorieverbruik en duur van jouw sportactiviteiten. TICKR X werkt samen met meer dan 50 apps die op je iPhone staan. Met de Wahoo RFLKT fietscomputer kun je alle informatie die je iOS device registreert met je favoriete fiets-app (o.a. tijd, afstand, snelheid, locatie en aantal verbrande calorieën) aflezen terwijl je iPhone, iPod touch of iPad veilig opgeborgen is.

Over Wahoo

Wahoo Fitness is een producent van hardloop-, fiets- en fitnessproducten die in verbinding staan met je smartphone. De missie van Wahoo is om niet alleen jouw workout gegevens vast te leggen en te meten, maar deze ook begrijpelijk voor jou te maken en je te helpen betere resultaten te behalen.

Er komen geen producten overeen met de selectie.