Terug naar overzicht

Netatmo Producten

Netatmo

Netatmo

Netatmo werd opgericht in 2011 en is één van de grootste fabrikanten van limme beveiligingscamera’s, weersensoren, en rookmelders. Voor een slim huis kun je altijd bij Netatmo terecht. Of het nu je verwarming, gordijnen of lampen zijn. Netatmo heeft er een slimme oplossing voor.

Netatmo weerstation

Het in 2011 opgerichtte Netatmo is een dynamisch en innovatief bedrijf. Ze maken elegante en slimme producten die feilloos aansluiten bij jouw levensstijl. Ze willen dat hun producten jou iets te bieden hebben en je bewust maken van jouw omgeving. Bijvoorbeeld het weerstation, waarmee je altijd het lokale weer bij de hand hebt. Hiermee kun je patronen in het weer ontdekken en de kwaliteit van de lucht binnen en buiten meten. Toon meer

Met de Netatmo Additionele Indoor module kun je zelfs omstandigheden in verschillende ruimtes controleren, zoals bijvoorbeeld de kinderkamer. Vervang de thermostaat in je huis met de slimme Netatmo Thermostat, gemaakt voor smartphones en tablets. Zo bedien je ook wanneer je niet thuis bent de verwarming.