Terug naar overzicht

LifeProof

LifeProof

LifeProof

LifeProof maakt cases die tot het uiterste gedreven kunnen worden. De cases beschermen je Apple device tijdens vallen en stoten, maar zijn ook water-, sneeuw- en vuilbestendig. Zo kun je ongestoord je gang gaan.

Vind jouw LifeProof bij Amac

Bij Amac vind je cases van LifeProof. Kies bijvoorbeeld een Nüüd case die jouw iPad volledige bescherming geeft. Alle uitgangen en knoppen zijn volledig beschermd en bovendien altijd toegankelijk voor gebruik. Of kies de Nüüd case voor je iPhone, een waterdichte en schokbestendige case. Met deze Nüüd case heb je geen screenprotector op je iPhone meer nodig.

Over LifeProof

Door de jaren heen is LifeProof een icoon geworden dat staat voor duurzaamheid, veiligheid en functionaliteit. Deze drie elementen zijn perfect gecombineerd in een compacte behuizing met als doel het bieden van ultieme bescherming voor jouw Apple devices. Daarnaast worden alle cases aan een serie pittige test onderworpen, die bewijzen dat de LifeProof cases niet alleen water- en stofdicht zijn, maar ook volgens militaire standaarden de perfecte val- en stootprotectie bieden.