Terug naar overzicht

LaCie

LaCie

LaCie

Heb je geen ruimte meer op je computer of wil je gewoon zeker zijn dat je een back-up hebt van je bestanden? LaCie biedt diverse opslagmogelijkheden voor thuis, op het werk of tijdens het werken onderweg.

Vind jouw LaCie bij Amac

Een toetsenbord of printer is zo te vervangen; je gegevens niet. Het is daarom heel erg handig om alles wat onvervangbaar is op te slaan op externe digitale opslagmedia. Alle desktopoplossingen van LaCie zijn daarom voorzien van duurzame aluminium behuizingen, harde schijven of SSD-schijven van hoge kwaliteit en onderdelen die zijn gebouwd om jaren mee te gaan. Bij Amac vind je diverse opslagmogelijkheden, zoals de Rugged of de d2.

Over LaCie

Het Franse LaCie kenmerkt zich door al jarenlang een grote speler in de markt van opslagmedia te zijn. Het bedrijf is opgericht in 1989 en specialiseert zich met name in harde schijven, cd- en dvd-branders en USB-sticks. Het unieke aan LaCie is dat zij innovatie en design perfect met elkaar combineren. De samenwerking met bekende designers als Philippe Starck, Neil Poulton en Porsche Design GmbH hebben al vele producten tot stand gebracht die niet alleen technisch hoogstaand zijn, maar zich op visuele wijze ook onderscheiden.

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3