Terug naar overzicht

Incase

Incase

Incase

De producten van Incase worden speciaal ontworpen voor jouw Apple-device. Door eenvoud in design en ultieme bruikbaarheid samen te brengen, kan jij nog betere gebruik maken van jouw MacBook.

Cases en sleeves

Ben jij op zoek naar een manier om jouw MacBook ultiem te beschermen en er goed uit te laten zien? Dan zijn de sleeves en cases van Incase voor jou. Vervoer jij jouw MacBook vaak? Maak dan gebruik van een sleeve. Deze strakke en stijlvolle sleeves hebben een gevoerde binnenkant, waardoor jouw device extra goed wordt beschermd. Dankzij de makkelijke en veilige ritssluiting of magnetische sluiting, beschadigt jouw MacBook niet. Een sleeve is handig wanneer jij jouw MacBook tijdens het gebruik ervan wilt beschermen. Met een perfecte pasvorm, ventilatiegaatjes aan de onderkant en rubberen pootjes ben je van alle gemakken voorzien.Toon meer

Incase ontwerpt Apple-accessoires met bescherming en mobiliteit als uitgangspunt. De ontwerpers van het Amerikaanse bedrijf gebruiken nauwkeurige ontwerp-protocollen, die ervoor zorgen dat de producten voortdurend beter worden en zo voldoen aan de behoeften van creatieve professionals. Door innovatie én nieuwe bouwtechnieken en materialen, hebben de producten een lange levensduur.

  1. 1
  2. 2

  1. 1
  2. 2