Terug naar overzicht

Harman/Kardon

Harman/Kardon

Harman/Kardon

Draadloze HD-muziek in elke woonkamer

Stream moeiteloos je favoriete muziek door je hele huis en naar alle Harman Kardon Omni Plus draadloze HD-apparatuur. Via Spotify Connect en ingebouwde Chromecast technologie heb je toegang tot vele muziek-streamingdiensten.
Bekijk alles van Harman/Kardon
Harman/Kardon
Omni 10 Plus Laat zijn formaat je niet misleiden

Harman/Kardon Omni 10 Plus

De Omni 10 Plus is door het compacte formaat perfect geschikt voor ruimtes als de keuken of slaapkamer. Uit de speaker knalt 50 watt aan vermogen, waarmee je een geweldige audio-ervaring in huis krijgt.
Vanaf: € 129,00
Bestel nu

Harman/Kardon Omni 20 Plus

Wil je een grotere ruimte voorzien van geluid? De Omni 20 Plus is een krachtige speaker die een kamer vult met kraakhelder geluid. Met zijn 60 watt aan vermogen, zal hij je versteld doen staan.
Vanaf: € 149,00
Koop nu

Harman/Kardon Controller App

Via de app stream je HD-audio door je hele huis. Je stelt de speakers in en past ze aan jouw wensen aan. Ook kun je alle speakers in huis met de app aansturen en muziek van lokale bronnen of van een ruime selectie aan streamingdiensten streamen.
Complete controle Ervaar het gemak van de Harman/Kardon controller app

Stream all jouw muziek

Gebruik 1 of alle muziekdiensten die die Omni Plus speakers ondersteunen

Streaming

Go+Play Geweldig geluid voor binnen en buiten

Harman/Kardon Go+Play

Eindeloos genieten van de beste muziek, waar je ook bent. Je doet het met de Go+Play speaker van Harman Kardon, die ideaal is voor op vakantie, in de tuin en in huis.

Normale prijs: € 299,00

Special Price € 199,00

Lees meer