Terug naar overzicht

Elgato

Elgato

Elgato

Elgato maakt app-gestuurde lifestyle accessoires om je leven te verrijken, en vooral ook leuker en makkelijker te maken. Met de Eve-producten van Elgato maak je jouw huis nog slimmer. Gebruik je iPhone of iPad en vraag Siri naar de temperatuur in huis, vraag of je de ramen en deuren wel goed dicht hebt gedaan of gebruik Eve Energy om jouw apparaten in huis met je stem te bedienen.

Vind jouw Elgato bij Amac

Bij Amac vind je slimme apparaten van Elgato. Met de Elgato Avea lampen verander jij jouw huis van kleur, wanneer jij wilt. Droom weg bij het noorderlicht, word gewekt door een zonsopgang of kies een vaste kleur. De lampen werken via bluetooth samen met jouw iPhone, iPad of Apple Watch. Je bestuurt ze via de Elgato-app of met de Woning-app van Apple. De kleine Elgato Sphere past perfect op tafel of dressoir en is voorzien van een stroomkabel. De Avea Flare heeft naast een stroomkabel een ingebouwde accu, waardoor deze acht uur draadloos meegaat. Je kan de Alvea Flare ook buiten of in de badkamer zetten, hij is namelijk spatwaterdicht.

Met Elgato Eve wordt jouw huis nog comfortabeler en slimmer. Je gebruikt jouw iPhone of iPad en vraagt aan Siri of de temperatuur wat omhoog kan, hoe vochtig het in de kelder is en of je de deur wel dicht hebt gedaan. De resultaten worden gelijk op jouw device weergeven.

Over Elgato

Elgato brengt comfort, gemak en controle samen in app-gestuurde lifestyle accessoires. Sinds de lancering van de prijswinnende EyeTV collectie in 2002, heeft Elgato een nieuwe lijn HomeKit-accessoires ontworpen. Deze brengen ze uit onder de merknaam Eve. Met de merknaam Eve zet Elgato een ecosysteem van hoge kwaliteit huiselijke elektronica in de markt, die zowel een goed ontwerp als een hoge mate van gebruiksvriendelijkheid hebben. De producten van Elgato zijn ontworpen in Duitsland en Californië en worden in meer dan 80 landen over de hele wereld verkocht.