Terug naar overzicht

MacBook Pro

  1. 1
  2. 2
  3. 3

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Bekijk en vergelijk alle nieuwe MacBook Pro 13-inch, MacBook Pro 13-inch met Touch Bar en MacBook Pro 15-inch met Touch Bar. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw MacBook Pro wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 stores.

MacBook Pro kopen

Ben jij op zoek naar de nieuwe MacBook Pro? Dan zit je goed bij Amac. MacBook Pro is sneller en krachtiger dan ooit, én toch veel dunner en lichter. Het Retina-display is het helderste en meest kleurrijke dat je tot nu toe hebt gezien. MacBook Pro is uitgerust met de Touch Bar, een in het toetsenbord ingebouwde OLED-strip die je bedient met Multi-Touch gebaren. Met de nieuwe MacBook Pro laat je al jouw ideeën werkelijkheid worden.

Voordelen van het kopen van MacBook Pro

De nieuwe MacBook Pro is dun, licht en heeft een haarscherp Retina-display waarbij de kleuren van het scherm spatten. Hij is verkrijgbaar in drie varianten: 13-inch zonder Touch Bar, 13-inch met Touch Bar en 15-inch met Touch Bar. Touch Bar is door Apple toegevoegd aan MacBook Pro. De vaste functietoetsen zijn vervangen door een smal touchscreen, dat afhankelijk van de toepassing andere functies toont. Zo past Touch Bar zich aan aan het programma waarmee jij op dat moment mee werkt. Raak het display een keer aan en kies bijvoorbeeld tussen toetscombinaties en emoji. Je kunt ook in schermvullende weergave door een video scrollen, of tikken om door foto’s te bladeren en ze te bewerken. Of schakel tussen openstaande tabbladen in Safari.

Daarnaast heeft MacBook Pro als eerste Mac Touch ID gekregen. Dit kan je gebruiken om betalingen te doen, je MacBook Pro te ontgrendelen of te schakelen tussen gebruikers. Werken op MacBook Pro gaat snel en prettig. Dit is te danken aan het grote Force Touch-trackpad. Je vingers hebben alle ruimte om te bewegen en te klikken. Ook het typen gaat vlot: onder iedere toets op het toetsenbord zit het vlindermechanisme van de tweede generatie, wat vier keer stabieler is dan het traditionele schaarmechanisme.

MacBook Pro met Touch Bar is ontzettend licht, slechts 1,37 kg (13-inch) en 1,83 kg (15-inch). Dankzij het compacte en lichte ontwerp is deze notebook eenvoudig mee te nemen naar werk of op reis. Naast zilver is MacBook Pro ook verkrijgbaar in spacegrijs.

Geheugen en processors

Dankzij de nieuwste Kaby Lake Intel Core-processors van de zevende generatie verzet je met MacBook Pro heel wat werk. Zo bewerk je moeiteloos al jouw video’s, werk je in grote bestanden en bespaar je tegelijkertijd energie bij minder zware taken:

• 13-inch MacBook Pro zonder Touch Bar is standaard voorzien van een 2,3GHz dual-core Intel Core i5 processor met Turbo Boost tot 3,6GHz. Deze MacBook is uitbreidbaar tot 2,5GHz dual-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 4,0GHz. Tevens beschikt MacBook Pro zonder Touch Bar over de krachtige grafische kaart Intel Iris Plus Graphics 640.
• 13-inch MacBook Pro met Touch Bar is standaard voorzien van een 2,3GHz quad-core Intel Core i5 processor met Turbo Boost tot 3,8GHz. Optioneel is hij uitbreidbaar tot een 2,7GHz quad-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 4,5GHz. Daarnaast beschikt de MacBook Pro met Touch Bar over de krachtige grafische kaart Intel Iris Plus Graphics 655.
• 15-inch MacBook Pro met Touch Bar is standaard voorzien van een 2,2GHz 6-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 4,1GHz. Voor optimale kracht is hij uitbreidbaar tot een 2,9GHz 6-core Intel Core i9 met Turbo Boost tot 4,8GHz. De standaard grafische kaart is bij het 2,2GHz i7 model de Radeon Pro 555X met 2GB geheugen en is uit te breiden tot een Radeon Pro 560X met 4GB geheugen. Of zelfs een Radeon Pro Vega 16 of Vega 20 grafische kaart bij het 2,6Ghz i7 en 2,9GHz i9 model.

De SSD van alle modellen kan snelheden tot 3,1 GB/s aan en is voor het 13-inch model uitbreidbaar tot 1TB, voor de 15-inch versie is dat 4TB. Op een volle accu gaat MacBook Pro 10 uur mee, zo kan jij de hele dag ongestoord je gang gaan.

Thunderbolt 3-aansluitingen

MacBook Pro met Touch Bar beschikt over vier Thunderbolt 3-poorten met een USB-C connector. MacBook Pro zonder Touch Bar heeft 2 Thunderbolt 3-poorten. Hiermee kun je naast opladen ook Thunderbolt 2, USB, HDMI, Displayport, VGA en meer toevoegen (via adapters, afzonderlijk verkrijgbaar). Koppel eenvoudig en snel een tweede beeldscherm, back-up systeem of printer.

Door het gebruik van verschillende MacBook Pro accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw MacBook Pro. Wil je meer weten over wat Thunderbolt 3 en USB-C precies is en het verschil tussen deze twee? Lees dan onze uitgebreide pagina met uitleg over USB-C en Thunderbolt 3.

MacBook Pro aanbevolen voor

MacBook Pro met Touch Bar is echt wat voor jou als je een MacBook zoekt die aan veel eisen moet voldoen, zeer krachtig is én ook nog eens een hele hoop nieuwe features heeft. Geniet van de handige Touch Bar, het grote trackpad met Force Touch, haarscherp beeld en meer. MacBook Pro is niet alleen perfect voor professionele video- en fotobewerking, muziekbewerking, 3D-vormgeving en het spelen van games. Ook jouw dagelijkse werkzaamheden als tekstverwerken, het maken van spreadsheets en presentaties, berichten versturen, muziek luisteren, internetten en films en series kijken worden een ware beleving op de nieuwe MacBook Pro.