Terug naar overzicht

MacBook Pro Retina

Bekijk en vergelijk de MacBook Pro Retina 13-inch en 15-inch modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw MacBook Pro Retina wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 46 stores.

MacBook Pro Retina kopen

Ben jij op zoek naar een Apple MacBook Pro Retina? Dan zit je goed bij Amac. De MacBook Pro Retina heeft een haarscherp Retina-display en geavanceerde grafische voorzieningen. Retoucheer foto’s in kristalheldere HD-kwaliteit of monteer video’s waar en wanneer je maar wilt.

Voordelen van het kopen van een MacBook Pro Retina

De MacBook Pro met Retina-display is verkrijgbaar in een 13 en 15-inch model. Teksten zijn haarscherp en video’s en games zagen er nog nooit zo levendig uit. Met een drukgevoelig Force Touch-trackpad en Multi-Touch bewegingen is navigeren eenvoudig en snel. Dankzij de dual-core en i5 processor voor de 13-inch en quad-core i7 processors voor de 15-inch, kun je de meest veeleisende taken met gemak uitvoeren, zoals foto- of videobewerking. Met de verbluffend snelle Intel Core processoren is bladeren door grote fotobibliotheken of het renderen van video geen enkel probleem. Profiteer daarnaast van het supersnel opstarten van je MacBook Pro Retina en programma’s dankzij flashopslag. Dit alles met een batterijduur tot 10 uur voor het 13-inch model en 9 uur voor het 15-inch model.

De prestaties van de MacBook Pro Retina zijn niet ten koste gegaan van de draagbaarheid. Dankzij het compacte en lichte ontwerp is de notebook eenvoudig mee te nemen naar kantoor of op vakantie, waardoor je een gehele werkdag aan de slag kunt gaan zonder je MacBook Pro Retina op te laden. Door het gebruik van verschillende MacBook Pro Retina accessoires vergroot je de functionaliteiten van jouw MacBook Pro Retina.

MacBook Pro Retina aanbevolen voor

Ben jij een gebruiker die een notebook zoekt die aan veel eisen voldoet, zeer krachtig is en een haarscherp beeldscherm heeft? Dan is de MacBook Pro Retina de MacBook voor jou. De MacBook Pro Retina is perfect voor professionele video- en fotobewerking, professionele muziekbewerking, 3D-vormgeving en het spelen van games. Ook de dagelijkse werkzaamheden als tekstverwerking, het maken van spreadsheets en presentaties, e-mailen, internetten en films kijken zijn perfect te doen op de MacBook Pro Retina.