Terug naar overzicht

MacBook

Bekijk en vergelijk alle MacBook 12-inch modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 2 jaar consumentengarantie. Jouw MacBook wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 47 stores.

MacBook kopen

Ben jij op zoek naar een Apple MacBook met een 12-inch display? Dan zit je goed bij Amac. Met een Retina-display, vlindermechanisme toetsenbord, Force Touch-trackpad en USB-C-aansluiting is dit de dunste en lichtste MacBook van Apple.

Bekijk ook de MacBook 12-inch Sale modellen, waaronder MacBook 12-inch (model 2016).

Voordelen van het kopen van een MacBook

Met een 13,1 mm dun ontwerp en een gewicht van slechts 0.92kg neem je MacBook 12-inch overal mee naartoe. MacBook is verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, goud en zilver. Met een compleet universele USB-C-poort, Force Touch-trackpad en een keyboard met LED achtergrond-verlichting is het dé notebook van dit moment.

MacBook is standaard voorzien van een Intel 1,2GHz dual-core M3 met Turbo Boost tot 3,0GHz. MacBook is uitbreidbaar tot een 1,4GHz dual-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 3,6GHz.

MacBook 12-inch is ook uit te breiden in het werkgeheugen. Zo is MacBook standaard voorzien van 8 GB werkgeheugen en kun je hem nu uitbreiden tot 16 GB. Heb je interesse om je MacBook uit te breiden? Dan kan je dit in onze store aangeven bij aanschaf van MacBook 12-inch, of deze online bestellen.

Naast het kleine formaat en het lichte gewicht, is ook typen op MacBook erg prettig. Iedere toets op het toetsenbord is voorzien van een vlindermechanisme, wat zorgt voor soepele terugvering van de toetsen en stabiliteit tijdens het typen. Samen met de toetsenbordverlichting zorgt dit ervoor dat je gemakkelijk en sneller typt dan voorheen.

USB-C aansluiting

MacBook heeft een universele USB-C aansluiting voor:

  • Snelladen van MacBook met de meegeleverde USB-C lichtnetadapter;
  • Snelle bestandsoverdracht met ondersteuning voor USB 3.1 (1e generatie, 5Gbps);
  • Video-output via een HDMI, VGA of Mini DisplayPort connectie2. Zo sluit je bijvoorbeeld binnen enkele seconden een extern beeldscherm aan om op te werken.

Door het gebruik van verschillende MacBook accessoires vergroot je de functionaliteiten van MacBook. Wil je meer weten over wat USB-C precies is? Lees dan onze uitgebreide pagina met uitleg over USB-C en Thunderbolt 3.

MacBook aanbevolen voor

MacBook wordt door ons aanbevolen voor studenten en young professionals die veel onderweg zijn. De batterij die tot tien uur meegaat1 zorgt ervoor dat je MacBook de hele dag kunt gebruiken. MacBook is veel stiller en ook genereert het minder warmte. Je kunt deze MacBook gebruiken voor het hobbymatig bewerken van foto’s en video’s met Foto’s-app, tekstverwerken en alle andere dagelijkse dingen. Na het bewerken zullen je foto’s schitteren op het Retina-display met een resolutie van maar liefst 2304 x 1440 pixels.

1. Batterijduur is afhankelijk van configuratie en gebruik. Ga naar apple.com/nl/batteries voor meer informatie.
2. USB‑C-kabels voor externe apparaten zijn afzonderlijk verkrijgbaar.