Terug naar overzicht

MacBook

Bekijk en vergelijk alle MacBook 12-inch modellen. Bestel jouw model en krijg standaard 3 jaar consumentengarantie. Jouw MacBook wordt gratis thuisbezorgd of haal je gratis op in één van onze 46 stores.

MacBook kopen

Ben jij op zoek naar een Apple MacBook met een 12-inch display? Dan zit je goed bij Amac. De vernieuwde MacBook met Retina-display is de dunste en lichtste in zijn klasse. Met een vlindermechanisme toetsenbord, Force Touch-trackpad en de USB-C-aansluiting is dit de toekomst van de notebook. Op het haarscherpe 12-inch Retina-display werk jij uren door.

Bekijk ook de MacBook 12-inch Sale modellen, waaronder MacBook 12-inch (model 2016).

Voordelen van het kopen van een MacBook

MacBook met een 12-inch Retina-display is niet zomaar een notebook. Het is de toekomst van de notebook. Met een 13,1 mm dun ontwerp en een gewicht van slechts 907 gram neem je MacBook overal mee naartoe. MacBook is verkrijgbaar in de kleuren spacegrijs, goud, zilver en roségoud. Met een compleet universele USB-C-poort, Force Touch-trackpad en het keyboard met LED achtergrond-verlichting is het dé notebook van dit moment.

MacBook is vernieuwd. Hij is standaard voorzien van een 1,2GHz dual-core Intel Core m3 met Turbo Boost tot 3,0GHz. In tegenstelling tot zijn vorige versie is MacBook nu ook verkrijgbaar met een 1,4GHz dual-core Intel Core i7 met Turbo Boost tot 3,6GHz*. De nieuwe MacBook is ook uitbreidbaar in het werkgeheugen. Zo is MacBook standaard voorzien van 8GB werkgeheugen en kun je hem nu uitbreiden tot 16GB*.

*Momenteel alleen nog via de Amac Stores op bestelling. Later vind je deze ook in de Amac webshop.

Naast het kleine formaat en het lichte gewicht, is ook typen op MacBook erg prettig. Iedere toets op het toetsenbord is voorzien van het nieuwste vlindermechanisme, wat zorgt voor soepele terugvering van de toetsen en stabiliteit tijdens het typen. Samen met de toetsenbordverlichting zorgt dit ervoor dat je gemakkelijk en sneller typt dan voorheen.

MacBook heeft een nieuwe universele poort voor voeding (USB-C), een snelle USB-3 bestandsoverdracht en video-output die HDMI, VGA en Mini DisplayPort connecties ondersteunt. Zo sluit je bijvoorbeeld binnen enkele seconden een extern beeldscherm aan om op te werken. Door het gebruik van verschillende MacBook accessoires vergroot je de functionaliteiten van MacBook.

MacBook aanbevolen voor

MacBook wordt door ons aanbevolen voor studenten en jonge professionals die veel onderweg zijn. De batterij die tien uur meegaat zorgt ervoor dat je MacBook de hele dag kunt gebruiken. MacBook is veel stiller dan reguliere notebooks, omdat deze door een slim ontwerp geen ventilator nodig heeft voor de koeling. Je kunt deze MacBook gebruiken voor het hobbymatig bewerken van foto’s en video’s met Foto’s-app, tekstverwerken en alle andere dagelijkse dingen. Na het bewerken zullen je foto’s schitteren op het Retina-display met een resolutie van maar liefst 2304 x 1440 pixels.