Terug naar overzicht

Logitech Circle View camera

new
Zoom
 • Apple Homekit ondersteuning
 • 180 graden zicht
 • 1080p beeld
 • Nachtzicht
 • IP64 gecertificeerd
Levertijd:
Direct afhalen: 47 winkels

Normale prijs: € 189,00

Special Price € 179,00

Beschikbaarheid: In voorraad

Kies hier boven eerst een uitvoering.
OF
 • Gratis thuisbezorgd of afhalen in de winkel.
 • 2 jaar garantie* op Apple.
 • Gemakkelijk bestellen met of zonder account.
 • Flexibele betaalmethoden, betaal zoals jij wilt.
 • Thuiswinkel Waarborg Veilig betalen bij Amac

Betalen in termijnen
Bij Amac is het ook mogelijk om het totaalbedrag in termijnen voldoen. Het kopen op afbetaling regel je in een Amac Store. De medewerkers kunnen je voorzien van meer informatie en de betaling in termijnen voor je aanvragen.

Bekabelde beveiligingscamera compatibel met Apple HomeKit met de beste Logitech TrueView-video in zijn klasse. Zorg voor een betere beveiliging van je huis met de Circle View-beveiligingscamera die compatibel is met HomeKit. Ontworpen m... Lees meer

Vergelijk met één van onze andere producten
Anderen kochten ook
 • De voordelen van Amac stores:
 • Direct je product afhalen
 • Je product eerst nog bekijken
 • Laat je uitgebreid informeren
 • Persoonlijk contact met jouw expert
Productinformatie

Logitech Circle View camera

Bekabelde beveiligingscamera compatibel met Apple HomeKit met de beste Logitech TrueView-video in zijn klasse. Zorg voor een betere beveiliging van je huis met de Circle View-beveiligingscamera die compatibel is met HomeKit. Ontworpen met de beste Logitech TrueView ™-video in zijn klasse, een breed gezichtsveld van 180° en ingebouwde privacyfuncties om jou en je gezin volledige gemoedsrust te geven, zowel binnen als buiten.

Logitech Trueview video: beste in zijn klasse

Circle View biedt onze Logitech TrueView ™, de beste video-ervaring in zijn klasse. Leg alles haarscherp vast in Full HD dankzij de glazen optische lens met diagonaal gezichtsveld van 180°, en meer. Zie het grotere geheel Een ultrabreed gezichtsveld van 180° zorgt dat je kunt focussen op wat belangrijk is zonder te missen wat er aan de zijlijn gebeurt. superieure helderheid De glazen optische lens en hoogwaardige sensor met een breed dynamisch bereik zorgen ervoor dat je elk detail heel duidelijk vastlegt, hoe helder of donker de omgeving ook is. Nog beter nacht zicht Nachtzicht van Circle View met infraroodtechnologie, geoptimaliseerd voor volledige zichtbaarheid en superieure helderheid in het donker tot 4,5 meter afstand.

Apple Homekit

Circle View integreert naadloos met HomeKit. De camera ondersteunt HomeKit Secure Video, zodat je activiteiten die door de camera's worden gedetecteerd veilig kunt opslaan in iCloud. Een geschiedenis van op beweging gebaseerde opnamen van je Circle View-camera wordt 10 dagen lang veilig in iCloud bewaard. Je kunt deze geschiedenis bekijken in de Home-app. Je kunt zonder extra kosten één camera aan je abonnement van 200 GB of maximaal vijf camera's aan je abonnement van 2 TB toevoegen. Camera-opnamen tellen niet mee voor de iCloud-opslaglimiet.

Meldingen

Ontvang uitgebreide meldingen op je iPhone of iPad en speel videoclips direct vanaf het vergrendelscherm af wanneer activiteit wordt geregistreerd door je Circle View-camera. Intelligente detectie.

Intelligente detectie

Leg de belangrijke gebeurtenissen in en om je huis vast. Apple TV, HomePod of iPad die als thuishub wordt gebruikt, bepaalt op intelligente wijze wanneer een persoon, dier of voertuig voorkomt op de video die is opgenomen door de Circle View-camera, voordat de video veilig in iCloud wordt opgeslagen. Apple Home-app Liveweergave met 2-wegaudio en opgenomen video vanaf de Circle View-camera in de Apple Home-app op je iPhone, iPad of Mac. Deel je Home-app met anderen zodat zij deze ook kunnen bekijken.

Privacy

Kies wanneer de Circle View-camera video kan streamen en opnemen met HomeKit. Stel in de Home-app de Circle View in om automatisch activiteiten te streamen en vast te leggen wanneer jij en anderen weg zijn, en dit uit te schakelen wanneer je thuis bent. Volledige versleutelde veilige video Video gestreamd naar je apparaten vanaf je Circle View-camera en iCloud is volledige versleuteld, dus alleen jij en de mensen met wie je je Home-app deelt, kunnen de beelden bekijken.

Specificaties

Extra informatie

Artikelcode 961-000490
Merk Logitech
Type element Camera
Bridge/basisstation Vereisten voor Home-Kit: Voor meldingen en live kijken op afstand, activiteitengeschiedenis, automatische functies en intelligente detectie is een thuishub vereist (HomePod met iOS 13.2 of later/Apple TV met tvOS 13.2 of later/ of iPad met iPadOS 13.2 of later). Een ondersteund iCloud-abonnement om de geschiedenis op te slaan: één camera met het abonnement van 200 GB en tot 5 camera's met het abonnement van 2 TB.
Domotica platform Apple Homekit
Verbinding/protocol 2.4 GHz 802.11 b/g/n wifi
Geschikt voor Configureer Circle View in de Home-app op iPhone met iOS 13.2 of later/iPad met iPadOS 13.x of later. Voor meldingen en live kijken op afstand, activiteitengeschiedenis, automatische functies en intelligente detectie is een thuishub vereist (HomePod met iOS 13.2 of later/Apple TV met tvOS 13.2 of later/iPad met iPadOS 13.2 of later).
Afmetingen Hoogte: 5.68 cm Breedte: 6.72 cm (Alleen camerabehuizing, wanneer gesloten) Diepte: 7.05 cm (Alleen camerabehuizing, wanneer gesloten)
Gewicht 253 gram
In de doos Weerbestendige wifibeveiligingscamera (802.11 b/g/n), 2.4 GHz en Full HD, met vaste kabel van 3 meter USB-voeding voor binnen Hardware voor wandbevestiging (montageplaat, kabelclips, schroeven en ankers) Snelstartgids
Service & garantie

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Voor sommige producten geldt ook een fabrieksgarantie of een extra door Amac geboden consumentengarantie. Deze garanties staan hieronder omschreven en doen niets af aan de wettelijke garantie.


Dit product heeft een fabrieksgarantie van één jaar. Lees meer over Amac garantie.

Omgevingsvereisten Bedrijfstemperatuurbereik: -20 °C tot 50 °C (40 °C met nachtzichtverlichting ingeschakeld)