Terug naar overzicht

Webshop bestelling annuleren of retourneren

Het annuleren of retourneren van je webshop bestelling doe je door de producten terug te sturen naar Amac, of - wanneer je nog geen producten ontvangen hebt - de annulering schriftelijk aan ons door te geven.

Adres voor retour sturen producten:

A-Mac B.V.
t.a.v. Webshop
Proostwetering 3
3543AB Utrecht

Zorg wel dat je het webshop ordernummer uit de orderbevestiging vermeldt aan de buitenzijde van het retourpakket. Of vul het retourformulier in dat bij je bestelling geleverd is en stuur dit mee met je pakket. Wanneer je alleen een deel van een bestelling met meerdere producten terug wilt sturen, is ook het terugsturen van alleen die producten voldoende.

Heb je een bestelling pas gedeeltelijk ontvangen, die je wel in zijn geheel wilt annuleren? Stuur dan de reeds ontvangen producten terug en vul voor de nog niet ontvangen producten onderstaand webformulier in, of stel ons hiervan op de hoogte via e-mail: care@amac.nl o.v.v. het webshop ordernummer uit de orderbevestiging.

Wanneer je twijfelt of het product wel in aanmerking komt voor retourneren, vul dan onderstaand webformulier in of neem eerst contact met ons op.

Annuleren vóór ontvangst producten:

Wanneer je nog geen producten ontvangen hebt, kan je de bestelling annuleren door onderstaand webformulier in te vullen, of een e-mail te sturen naar: care@amac.nl o.v.v. het webshop ordernummer uit de orderbevestiging. Het vermelden van de reden van annulering is niet verplicht, maar helpt ons wel onze dienstverlening te verbeteren.

Voorwaarden annuleren of retourneren

Je kan producten die besteld zijn in de Amac webshop (zowel bij 'thuisbezorging' als 'afhalen winkel') binnen 14 dagen zonder opgave van redenen retourneren. De mogelijkheid om je webshop bestelling te annuleren eindigt 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Wanneer er sprake is van een bestelling met deellevering, dan eindigt de mogelijkheid te annuleren 14 dagen nadat je het laatste product van je bestelling fysiek in bezit krijgt.

Let er bij het retourneren van de producten op dat de producten ongebruikt zijn én - indien redelijkerwijs mogelijk - in de originele verpakking zitten. Bij eventuele beschadigingen kunnen wij de waardevermindering die daarvan het gevolg is bij jou in rekening brengen. Bekijk voor alle voorwaarden de pagina met informatie over annuleren en retourneren.

Voor aankopen gedaan in een Amac Store gelden andere voorwaarden. Deze bekijk je onderaan op de pagina met voorwaarden bestelling annuleren en retourneren.

Terugbetaling

Wanneer je de webshop bestelling annuleert of retourneert, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan (inclusief leveringskosten) uiterlijk binnen 14 dagen van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de betaling hebt gedaan, tenzij je nadrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.


Webshop annuleringsformulier

  • Het ordernummer bestaat uit minimaal 9 en maximaal 10 cijfers.

  • Wanneer je twijfelt of het product wel in aanmerking komt voor retourneren, kan je hier een foto van de verpakking en/of het product uploaden.

  • Je input wordt gebruikt voor het verbeteren van onze dienstverlening.

* Verplichte velden