Terug naar overzicht

Herroepingsaanvraag

Onderstaand formulier kan je invullen en versturen wanneer je een webshop bestelling wilt herroepen of annuleren. Je ontvangt dan per e-mail een ontvangstbevestiging, waarna Amac Customer Care zo spoedig mogelijk contact met je opneemt.

Je hebt het recht om producten die zijn aangeschaft in de Amac webshop (zowel bij keuze voor 'thuisbezorging' als 'afhalen winkel') binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen te retourneren en daarmee de overeenkomst te herroepen. Deze herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij, of een door jou aangewezen derde die niet de vervoerder is, het product fysiek in bezit krijgt. Wanneer er sprake is van een bestelling met deellevering dan verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen nadat je het laatste product van de bestelling fysiek in bezit krijgt.

Indien je de bestelling nog niet (volledig) hebt ontvangen, of als de bestelling nog niet (volledig) is verstuurd, dan kan je ook gebruik maken van onderstaand formulier om je bestelling te herroepen.

Om het herroepingsrecht uit te oefenen moet je ons schriftelijk op de hoogte stellen van je beslissing de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruik maken van onderstaand formulier.

Let op: onderstaand formulier kan niet gebruikt worden voor een retouraanvraag voor aankopen gedaan in een Amac Store.

Gevolgen van de herroeping

Wanneer je de overeenkomst herroept ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan (inclusief leveringskosten), binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd. Voor de terugbetaling worden geen kosten in rekening gebracht.

Herroepingsformulier

  • Het ordernummer bestaat uit minimaal 9 en maximaal 10 cijfers.

    Indien de bestelling in delen ontvangen is vul je hier de datum in van het laatst ontvangen artikel.

  • Je kan hier een foto van de verpakking en/of het product uploaden (niet verplicht). Dit versnelt de afhandeling van je retouraanvraag.

  • Je input wordt gebruikt voor het verbeteren van onze dienstverlening.

* Verplichte velden