Terug naar overzicht
Schrijf een review en win

 

 

Betaalgemak

Weet je al welke nieuwe Mac, iPad, iPhone of Apple Watch je wilt hebben, maar kun je het totale aankoopbedrag of een gedeelte ervan niet direct betalen? Met Betaalgemak van Amac is het mogelijk om de Mac, iPad, iPhone of Apple Watch die jij graag wilt, toch aan te schaffen. Je betaalt dan een vooraf door jou bepaald bedrag per maand, zodat jij jouw nieuwe Apple device al in gebruikt kunt nemen zonder dat je meteen het hele bedrag in één keer hoeft uit te geven.

Amac helpt je met je aanvraag

Betaalgemak is een eenvoudig proces wat jij samen met ons regelt in en van onze 46 Stores. De medewerkers kunnen je voorzien van meer informatie en de betaling in termijnen direct voor je aanvragen.

Hoe vraag jij Betaalgemak aan?


 

1. Kies jouw Apple device

Kies een Mac, iPad, iPhone of Apple Watch uit en geef bij een van onze medewerkers aan dat je gebruik wilt maken van ‘Betaalgemak’.

2. Aanvragen

Onze medewerker vraagt om jouw legitimatiebewijs en bankpas en maakt hiervan een kopie. De medewerker zal samen met jou het digitale aanvraagformulier invullen. Jouw aanvraag wordt direct in behandeling genomen, zodat jij gelijk weet waar je aan toe bent.

3. Genieten

Zodra je aanvraag goedgekeurd is, onderteken jij de overeenkomst. Je kunt jouw Mac, iPad, iPhone of Apple Watch direct mee naar huis nemen. Het vooraf afgesproken maandbedrag zal maandelijks automatisch van jouw rekening worden afgeschreven.

De voordelen:

  • Voor aankopen vanaf €250 en tot maximaal €4999
  • Jouw maandbedrag en looptijd zijn vooraf bekend
  • Jij kiest zelf het bedrag wat je per maand wilt betalen
  • Het maandbedrag gaat in de tussentijd niet omhoog of omlaag
  • Boetevrij aflossen. Extra aflossen mag altijd, zonder extra kosten
  • Aanvragen en afhandelen doe je in de winkel

Kom je naar de winkel? Vergeet dan het volgende niet:
Geldig legitimatiebewijs
Bankpas van de betaalrekening die op jouw naam staat

Let op: In onze webshop is betaling in termijnen vooralsnog niet mogelijk.

De mogelijkheid om in termijnen te betalen wordt door Amac aangeboden in samenwerking met Santander Consumer Finance Benelux B.V., marktleider op het gebied van consumentenfinancieringen.