Terug naar overzicht

iPad-kassasystemen

Wil jij ontdekken wat een moderne, veilige en mobiele iPad-kassa voor jou en je winkel of horecazaak kan betekenen? We bieden moderne en veilige oplossingen voor elk type onderneming o.a. in samenwerking met iZettle en Lightspeed. Bekijk hieronder welk mobiele kassasysteem het beste bij jouw bedrijf past of neem direct contact op via kleinzakelijk@amac.nl

Eenmanszaken (1-2 kassa's)

Voor zowel retailers als horecaondernemers die slechts één à twee kassa’s nodig hebben, hebben wij een volledige passende kassa-oplossing (incl. hardware + software). Doormiddel van een mobiel pinapparaat en een goede app kan elke ondernemer direct van start.

Horecaondernemers (2-4 kassa's)

Voor horecaondernemers hebben we een op maat gemaakt digitaal kassasysteem dat alle behoeftes van jouw horecabedrijf tegemoet komt. Perfect voor een bar, café of restaurant dat een volledig kassasysteem, reporting tool, boekhoudprogramma en planningstool in één wilt. Je gebruikt dit digitale kassasysteem al voor een fractie van de kosten van een traditioneel kassasysteem.

Omnichannel oplossingen (1-5 kassa's)

Voor de grotere ondernemer bieden wij een omnichannel-oplossing die alle activiteiten, producten, voorraad en klantgegevens centraal beheerbaar maakt. Volledige retail, horeca en ecommerce oplossingen behoren allemaal tot de mogelijkheden.