Terug naar overzicht

Wie zijn wij?

Amac Kleinzakelijk

Bij Amac werken wij dagelijks aan oplossingen en diensten voor de zakelijke markt. Wij ondersteunen graag alle soorten klanten bij het ontwikkelen van hun digitale strategie, ook onze Kleinzakelijk klanten. Onze service houdt namelijk niet op na aanschaf van producten. Met jarenlange ervaring binnen diverse branches, hebben we verschillende totaaloplossingen ontwikkeld. Veel daarvan zijn in samenwerking met verscheidene partners uit het vakgebied. Van veilige back-ups, cloud-oplossingen en narrowcasting, tot diensten als training, reparatie en financiering.

Wij helpen met goed advies van medewerkers die weten waarover ze het hebben. We streven naar een langdurige relatie met onze klanten.

Amac Rotterdam flagship

Wie is Amac?

Amac is dé Apple Premium Reseller met een compleet aanbod aan Apple-producten en een uitgebreid assortiment aan bijbehorende accessoires. Wij staan voor kwaliteit. Niet alleen in producten, diensten en oplossingen, ook in bereikbaarheid. Met 46 stores verspreid over Nederland en een online webshop, is Amac altijd bij jou in de buurt. 

Service en ondersteuning

Wij willen dat iedereen zorgeloos moet kunnen werken met onze producten. Daarom krijg je als zakelijk gebruiker een jaar garantie op Mac, iPad, iPhone, iPod en Apple Watch. Omdat wij door Apple gecertificeerd zijn als Authorised Service Provider kun je bij ons terecht voor alle service en ondersteuning. Amac voert alle reparaties zelf uit, zonder verlies van kwaliteit. Ook buiten de garantieperiode staat ons team van specialisten voor je klaar. 

Neem contact op