Terug naar overzicht
iMember

iMember Zakelijk

Haal je alles uit jouw Apple-device

Bij Amac weten we dat er weleens wat vragen opkomen wanneer je werkt met een Mac, iPad of iPhone. Op (bijna) alle vragen hebben wij de antwoorden al gevonden en delen deze graag met jou. iMember Zakelijk is een service die wij aanbieden aan onze Kleinzakelijk klanten die een (nieuw) Apple-product hebben. Onze iMember coaches helpen jou om zelf aan de slag te gaan hiermee en geven tips voor dagelijks zakelijk gebruik.

iMember in 4 stappen

Binnen vier stappen onderweg naar optimaal gebruik van jouw Apple-product.

  • 1. Kom naar een Amac Store

  • 2. Sluit een iMember-lidmaatschap af

  • 3. Plan je eerste afspraak direct in

  • 4. Maak zelf een vervolgafspraak op de website
iSetup

iLearn

Tijdens iLearn, die je volgt met andere zakelijke iMembers, leer je meer over de programma’s die op Mac, iPad of iPhone staan. Hoe kan je deze het beste inzetten binnen jouw onderneming? Ontdek met iLearn bijvoorbeeld hoe jij het beste jouw mail- en agenda beheert of hoe je papierloos werkt.

iSetup

iSetup

Tijdens een eenmalige iSetup ga je samen met de iMember coach aan de slag om jouw (nieuwe) Mac, iPad, iPhone of Apple Watch optimaal in te richten. We zorgen dat alle apps en accounts werken zoals jij graag zou willen. Daarnaast krijg je uitleg en tips voor het dagelijks gebruik.

iSetup

iPersonal

Tijdens deze een-op-een sessie met de iMember coach bieden wij jou de ondersteuning die je nodig hebt. Kom je ergens niet uit? Wil je weten hoe je privé- en werkplanningen gescheiden houdt in je Agenda? Of ben je benieuwd naar de apps die onmisbaar zijn voor jouw onderneming?

iMember afsluiten

Het afsluiten van een iMember lidmaatschap doe je in al onze 46 Amac Stores en binnenkort ook online. Het volgen van de iSetup, iPersonals en iLearns doe je in de 13 Amac Stores die gespecialiseerd zijn in Kleinzakelijk gebruikers. De lessen zijn online in te plannen. Je krijgt van ons een link naar de website en een persoonlijke login. Als iMember maak je een jaar lang gebruik van deze diverse diensten.

Waarom iMember?

Dit maakt iMember de perfecte aanvulling op jouw Apple-device(s):

  • Persoonlijke begeleiding

  • Zelf leren het maximale uit je aankoop te halen

  • Groot aanbod aan trainingen

  • Onbeperkte ondersteuning, al vanaf €99,- incl. btw per jaar

iMember worden?

Kom naar jouw dichtstbijzijnde Amac Store en laat je een jaar lang begeleiden door onze coaches.
Zoek een winkel